- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Itt is megkérdezném, hátha tud valaki segíteni nekem. Röviden: nem tudok bejelentkezni a saját felhasználói fiókomba. Miután beírom a jelszót, utána egyből azt írja ki, hogy a Windows előkészítése, majd egy ideiglenes, szűz fiók fogad, és ki is írja, hogy nem tudott a fiókomba belépni, és hogy próbáljak meg ki- majd visszalépni. De nem segített, jelszó változtatás után sincs változás. Sajnos a rendszer visszaállítás se volt beállítva, amint kiderült. Mit lehetne még kezdeni vele? Van egy másik fiók is a gépen, abba gond nélkül be lehet lépni. Az enyém a rendszergazdai. Ezt bírom a legjobban, mikor este kikapcsolja az ember a gépet, másnap meg már kínlódik.
Bárkinek bármi ötlet, tipp?
-
SOAD19
addikt
Hali!
Az mitől van, hogy az intézőben nem mutatja a wp telefonomat, pedig észleli a gép, hogy rádugtam, mert a tálcán a hardver biztonságos eltávolítása ikonnál mutatja, még a típusát is. Most kipróbáltam egy pendrive-val, azt egyből mutatja az intézőben.
Valakinek valami ötlet?Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz
pendre54 #26074 üzenetére
Köszi szépen!
De, simán a Vezérlőpulton keresztül hol találom, idegesít, hogy nem találom. Gondolom, csak el lehet érni a Vezérlőpult/Felhasználói fiókok-on belül kattintgatva is. Holnapra már úgyis elfelejtem ezt a "netplwiz" parancsot, ezért is érdekelne, hogy normál módon, hol találom meg legközelebb.
Illetve az nem megoldható, hogy miután elindítom a gépet, akkor ne lépjen be az egyik fiókba, hanem választhassam ki, hogy melyik fiókot akarom megnyitni? -
SOAD19
addikt
Hali!
Most telepítettem a 10-est, és 7-ről váltottam. A sajátomon kívül még egy felhasználói fiókot hoztam létre, kreaáltam hozzá hotmail-es fiókot is, mert muszáj volt, ha jól láttam. Azt, hogy tudom elérni, hogy bekapcsolásnál ne kelljen jelszót megadni egyik felhasználói fióknál se? Gondolom megoldható, de az istenért se találom.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged