- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
gergobaby #363 üzenetére
Így van vállalati szempontból vizsgálva tudok vállalatot ahol az XP-t sem váltották volna le minden gép esetében ha marad támogatása a rendszernek. Nálunk pl. a műszakvezetői, stb alap gépek, amin egy SAP fut a régi XP-vel vásárolt gépek is bőven elegek voltak. Ha megszűnik a Win7 támogatása mint az XP-nek akkor majd azt fogják venni a cégek ami akkor lesz, mindegy hogy fog kinézni.
-
edari
őstag
válasz
gergobaby #355 üzenetére
Most pont az történik amit az első hsz-ben írtam: hogy sokan írják hogy jó meg minden, de közbe mégse, mert nem terjed az os, akárhogy akarja az ms. Tudom, hogy ebbe sok minden közre játszik, mint pl. az h a vállalatokat nem érdekli. Arról nem is beszélve, hogy amikor az 8 megjelent, micsoda fikahadjárat vette kezdetét. Ebből kellett volna tanulniuk, és nem úgy folytatni a mesét, hogy beraknak egy fattyú start menüt, és puff itt van nektek a win10. Kicsit komolyabban kellett volna ezt venni.
Én pl. szerettem a vistát, én se értettem hogy mi bajuk volt vele az embereknek (jó, voltak vele stabilitási problémák), én szerettem. Így megértem az elégedett tábort is, nem is igazán szoktam az ilyen témájú vitákba belemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest