- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
gergobaby #363 üzenetére
Így van vállalati szempontból vizsgálva tudok vállalatot ahol az XP-t sem váltották volna le minden gép esetében ha marad támogatása a rendszernek. Nálunk pl. a műszakvezetői, stb alap gépek, amin egy SAP fut a régi XP-vel vásárolt gépek is bőven elegek voltak. Ha megszűnik a Win7 támogatása mint az XP-nek akkor majd azt fogják venni a cégek ami akkor lesz, mindegy hogy fog kinézni.
-
edari
őstag
válasz
gergobaby #355 üzenetére
Most pont az történik amit az első hsz-ben írtam: hogy sokan írják hogy jó meg minden, de közbe mégse, mert nem terjed az os, akárhogy akarja az ms. Tudom, hogy ebbe sok minden közre játszik, mint pl. az h a vállalatokat nem érdekli. Arról nem is beszélve, hogy amikor az 8 megjelent, micsoda fikahadjárat vette kezdetét. Ebből kellett volna tanulniuk, és nem úgy folytatni a mesét, hogy beraknak egy fattyú start menüt, és puff itt van nektek a win10. Kicsit komolyabban kellett volna ezt venni.
Én pl. szerettem a vistát, én se értettem hogy mi bajuk volt vele az embereknek (jó, voltak vele stabilitási problémák), én szerettem. Így megértem az elégedett tábort is, nem is igazán szoktam az ilyen témájú vitákba belemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Oneplus Nord 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest