-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gyakran felmerül a probléma, Intel és AMD konfigon is, általában mindig oktatás lesz belőle: ne zavarjon, nálam mindig megy, vegyél ezt és azt, építsd így és úgy. Win7 és 8.1, Linux nem ébresztgette nálam, a Win10 igen tiszta telepítéssel külső programok nélkül is. Telemetria is okozhatja akár, szabad hely lekérések nem tudom.
-
törölt tag
Normál használat mellett (W10 és WD winchesterek) nem kapcsolnak be, vagy legalábbis nagyon ritkán (2-3-5 óránként tatán egyszer).
A tőlem független ritka bekapcsolásokra nem találok magyarázatot, pedig valami csak visszakapcsolja.
Ha csak háttértárként használod, a 20 perc túl hosszú idő.
-
-
törölt tag
Ezzel én is küzdöttem. Percre pontosan óránként felébresztette a ritkán használt másodlagos tároló HDD-t. Nyomoztam, ellenőriztem mindent. Windows Update, áruházi appok háttérben frissítése, defrag karbantartás, defender bármilyen szolgáltatás tudja ébreszteni. A vége az lett feladtam és lehúztam tápról. 8.1-nél nem csinálta.
(#87305) Geth az a szerencséjük kevés gépre ment ki a hibás frissítés és kevés usert érintett. Napok alatt foltozták, ami jelzi hibás a feedback hub rendszer hiszen hónapokkal ezelőtt jelzett hiba. Most megjött az eszük és berakják majd a feedbackhez súlyosság szerint is lehessen jelezni, ne vesszen el komoly téma a zajban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged