Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
jasonka
üzenetére
Nálam többnyire bepattan (~1 mp), szóval ott Nálad is lehet valami gond.
Egyébként tökjó, hogy írod a géped megizmosodott, de azt gondolom nem felejtetted el, hogy XP óta a rendszer komplexitása is "megizmosodott", több komponens, szolgáltatás van, ezek mind-mind logolnak az event viewerbe.De hogy a konkrét hibára is írjak (és ehhez csak a keresőt kellett használni
):
(#71246) SenorDave kolléga már majdnem megoldotta, már csak egy apró segítség kellett tőlem (én már nem tudom hol olvastam). -
xy.zsolt
őstag
válasz
jasonka
üzenetére
Azért mert egy megbízhatatlan, instabil, kiforratlan, sz@r tákolmány az egész, úgy ahogy van....A Windows 7 idejében talán még nem volt akkora profit kényszer mint napjainkban....ez persze kb mindenre igaz, nem csak a Windowsra.....viszont annyiban más ez a szitu, hogy kisebb a konkurencia nyomása....ezért nem érthető a sok hiba amivel piacra dobnak egy frissített terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):