Hirdetés
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Lehet mert én angol nyelvű rendszert telepítettem, mindkét Mixed Reality Portal és Viewer is ott figyel. Csatlakozás is ugye connect nálam, azt se használom. Igazából a lényeg Win7-nél parancssorok nélkül egyszerű kattintgatással és drag&drop módon olyan start menü listát csináltam amilyet akartam, Win10-nél a lista része kötöttebb és akadályok. Pl. nekem nincs szükségem arra se, hogy jelezze az ABC betűket, tudom az ábécét fejből is
mivel kikapcsolhatatlan a jelzése ezért többet kell scrollozni. #firstworldproblem
Persze nem a világ vége ez a téma, 90%-ban úgyis WIN gomb kereséssel indítok programokat. Illetve ami pozitívum a csempés rész teljesen testre szabható szabadon lehet utilities egy kupacba és ki lehet kapcsolni az ABC listát. Át kell állítani az évtizedes megszokást, lista helyett a csempés részen belakni ahogy szeretné az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mivel kikapcsolhatatlan a jelzése ezért többet kell scrollozni. #firstworldproblem
Persze nem a világ vége ez a téma, 90%-ban úgyis WIN gomb kereséssel indítok programokat. Illetve ami pozitívum a csempés rész teljesen testre szabható szabadon lehet utilities egy kupacba és ki lehet kapcsolni az ABC listát. Át kell állítani az évtizedes megszokást, lista helyett a csempés részen belakni ahogy szeretné az ember.