Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
"Az emberek 90%-a nem olyan kocka mint mi"
Kockából is van már többféle.
Én pl. amióta számítógépet lehet vinni a lakásba (kb a ZX81, Primo, C64 óta
) ) kapcsolatban vagyok velük, sw fejlesztőként dolgozom, de már öreg vagyok én ahhoz, hogy az egész napi meló után, még fél estén keresztül babráljam, meg állítgassam a gépemet otthomhogy működjön. (Nem kell annyit babrálni, ez csak túlzás volt)
De, ha már néhány újdonság, amit észreveszek, és nem a kedvemre való, attól falnak tudok menni. Ez van, sajnos.
Ennekellenére vagyok olyan hülye, hogy most is az Insider Preview van a gépemre feltéve, vagyis ne csodálkozzak, ha teleszórják újdonságokkal
És akkor ez még csak egyetlen sw volt, aminek az újdonságaival adott esetben szembesülhet az ember. Elindítod a gépet, nyafog a Visual Studio, hogy fel kéne rakni az új buildet abból is, közben a windowsupdate újraindítja a renszdert, meg satöbbi. Ha rossz napja van az embernek, akkor ki tud fogni ilyeneket, és legszívesebben a baltát állítaná bele az egészbe. -
Geth
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
mikor igényed lesz valamire, akkor utána nézel, és megtalálod?
Ahaha, igen, pont erről árulkodik egy csomó bejegyzés.nincs meg tételesen, hogy mi hol változott
Nekem ennyi bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ) kapcsolatban vagyok velük, sw fejlesztőként dolgozom, de már öreg vagyok én ahhoz, hogy az egész napi meló után, még fél estén keresztül babráljam, meg állítgassam a gépemet otthomhogy működjön. (Nem kell annyit babrálni, ez csak túlzás volt)