Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez sajnos erről szól. WaaS, amit adnak, azt használod. Persze egy kapcsoló jó lenne, hogy visszaalakítsd a régire, de hacsak nem kapnak óriási mennyiségű visszajelzést, hogy nem jó ötlet a timeline, nem fognak visszalépni.
Annak lenne jó, aki rengeteg dokumentummal foglalkozik, és nem tud visszaemlékezni, hogy 4 nappal korábban este 7-kor min dolgozott.
Nekem nincs rá szükségem, nem is használom. A Quick Access-t is kikapcsoltam, az meg minden alkalommal felpörgeti az összes vinyót az Explorer megnyitásakor.(#80216) Syl: Magyar rendszeren az Edge előzményei megjelennek, de csak azok. Külföldi oldalakon sokaknak nem működik angol Windowson sem. Szerintem csak bugos, majd 2 nagy frissítés múlva jó is lesz
Nálam az Edge mindig betölti az oldalakat, de a szövegdobozokkal gondja van. Enterre nem megy lejjebb a kurzor, és a sor végén a szóköz sem feltétlenül tolja új sorba, csak miután elkezdtem írni. Elég zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nálam az Edge mindig betölti az oldalakat, de a szövegdobozokkal gondja van. Enterre nem megy lejjebb a kurzor, és a sor végén a szóköz sem feltétlenül tolja új sorba, csak miután elkezdtem írni. Elég zavaró tud lenni.