- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka #28183 üzenetére
Ugyan már... megkérdőjelezed az én érvelésemet, de amit felhoztál ellenében, az kb. 0...
Olyan megoldásokat kritizáltál, kérdőjelezted meg az értelmét, amiket ki sem próbáltál, nem találkoztál az adott szituációval, fogalmad sem volt róla... végig én említettem konkrét felhasználási példákat és ezekből fakadó hiányosságokat, egyikre sem tudtál konkrétumokat írni, amik az ellenkezőjét támasztották volna alá.
Csak, hogy "én nem találkoztam vele, nem csináltam ilyet, szerintem teljesen felesleges stb." Akkor max a magad nevében nyilatkozhatsz, de pont leáltalánosítottad az egészet, hogy alapból értelmetlen és felesleges ezen célokra xy 3rd party app, mert mindenkinek jó a beépített, gyári megoldás.Na ezt hívják konkrétan hozzá nem értésnek, tájékozatlanságnak és mellébeszélésnek... először talán meg kéne nézni jobban, ki kéne próbálni az adott dolgokat és csak utána véleményt formálni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged