- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Gargouille #137961 üzenetére
elég abszurd lenne
Egy W10 frissítéstől? Amikor n+1 példa volt rá a múltban, hogy a boot loop-tól elkezdve a legváltozatosabb, akár adatvesztéssel is járó galibát okozhat?!
Végül SHIFT-el újraindítva, és visszavonva a legutolsó minőségi frissítést, már bekapcsolta a "Rendszergazda" fiókot. Így sikerült létrehoznom egy helyi fiókot, amit hozzáadtam a rendszergazda csoporthoz, + egy felhős mezei felhasználót. A beállításokat (user profil-t) buktuk, de legalább nem kell újratelepíteni mindent.
Ill. hogyan deaktiválom megint a Rendszergazda fiókot? Elég csak bepipppantani, hogy le van tiltva?
King Unique
Múlt héten nem dolgoztam, szabin voltam, és ma így fogadott a gép. Hogy más mit csinált vele, azt nem tudom, de nem szoktuk piszkálni "a lelkét", mert munkaeszköz. Annyi látszik csak, hogy múlt héten frissített a 21H1 verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest