Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hegyirabló

veterán

válasz King Unique #123626 üzenetére

Nem kell nekem bólogatni. Viszont azt meg ugye megengeded nekem, hogy egy nyilvános fórumra leírhassam a véleményemet, amennyiben az nem sérti a fórum szabályzatát (már pedig ez nem sértette). Bízom benne, hogy nem kell ehhez engedélyt kérnem sem Tőled, sem mástól.

Maradjunk akkor annyiban, hogy Te értesz a legjobban a Windowshoz! :R

Apropó (látom szereted ezt a szót, azért használtam én is), ez a oldjuk meg a dolgot ilyen-olyan megoldásokkal ez nagyon unalmas már. Persze ezt is félre fogod érteni, mert azt fogod gondolni, hogy téged tartalak unalmasnak, de még mindig a Windowsról beszélünk. Egyszerűen én most már azt az álláspontot képviselem, hogy amiért kifizettem x összeget, az működjön nekem az elvárható módon. Nem az én bajom a kismillió hardverkörnyezet, ezt oldják meg Redmondban, ahogy tudják. Én sem jövök azzal, amikor fizetni kell a termékért, hogy de kismillió szám van a bankkártyámon, és majd ha eligazodtam rajtuk, akkor fizetek. Nem. Tőlem azonnal elveszik a pénzt a Windowsukért. Erre persze lehet azt írni, hogy "- De hát kapom a frissítéseket folyamatosan!", amivel egyet is értenék, ha nem azt látnám, hogy visszafelé fejlődünk, és nem javulás van, hanem egyre rosszabb, megoldanak egy hibát, lesz helyette egy másik.

Apropó, a hozzászólásom nem hibakeresés volt, nem is tudom, hogy miért értetted ezt (is) félre, mert egyrészt megtaláltam a javaslatokat, másrészt felvettem a kapcsolatot azokkal, akik hasonló cipőben jártak, és kaptam tőlük tanácsokat. A hozzászólásom egy vélemény kifejtés volt egy szabad fórumon. Ezt még egyelőre lehet, bár tudom, hogy vannak olyanok, akik ezt sem szeretnék már.

Lényeg a lényeg, Te vagy a legjobb Windows-félisten a Prohardver lapcsaládon! :R

Új hozzászólás Aktív témák