Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
bobalazs #117561 üzenetére
Köszönöm a választ! Akárhogy is, nekem az végig engedélyezve volt a legtöbb programmal, érdemi változást nem értem el a ki be kapcsolgatásukkal sem sajnos. Letöltöttem másik forrásból a Realtek drivert, és az megoldotta a problémát, voilá.
Sajnos nem jöttem rá, hogy mi lehetett a gond, de legalább működik.
Azóta vettem külső hangkártyát is, de ezzel is meggyűlik a bajom...Bár ez ide talán már off téma - valamiért irdatlan fehér zajokat küld a mikrofonom TeamSpeak-en a túloldalra időnként, de ilyen eszméletlen hangos sistergős-susogós-szélbúgást, nem csak ilyen apró pukkanásokat, vagy gyenge statikus zajt, és sokáig nem hagyja abba. Eskü mintha folyamatosan fújnék bele a mikrofonba teli tüdőből. Ha újracsatlakoztatom a kábeleket - ami felteszem nem túl egészséges az élettartamra tekintve -, akkor egy darabig megszűnik, majd teljesen random idő után újrakezdi, még csak azt sem tudom mondani, hogy csinálok valami olyat, amitől elkezdi, mert teljesen... véletlenszerű. Én meg ellenben kristálytisztán hallok mindent (óh, és mennyire imádom), de csóró ismerőseim a túloldalt inkább letiltanak, mintsem halláskárosodást szenvedjenek miattam. Laptopba begudva a külső hangkarit, és ugyanazt a fejhallgatót rácsatlakoztatva nem tapasztaltam a jelenséget... Creative SoundBlaster X-Fi HD + HyperX Cloud Alpha páros, vadiúj minden... De megőrjít. Ötlet eeeeesetleg valakinek, lehet-e ez Windows beállítás probléma, vagy mindenképpen valami driver/szoftveres az eset, vagy netán hibás termék - gondolok itt a hangkártyára, mert csak azzal jelentkezik az ominózus
sh*tstorm?(#117562) grizlisandor: Köszi, nem tudtam, hogy végre elérhető itthon is VPN nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest