Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CirrMee

addikt

válasz Lauda #115141 üzenetére

Igen, két "szabály" áll egymással szemben. Csak az a gubanc, hogy az egyik jogszabály, a másik meg nem. Idehaza ránk, és a cégekre is a magyar (és/vagy EU) jogrendszer vonatkozik. Idehaza jogszabály alapján elítélhetnek, egy sajtónyilatkozat, vagy más sajtpapír alapján max kiröhöghetnek. Akárhogy szakad meg a m$, jogszabályt nem írhatnak felül semmivel.
    Azt nem tudom, más országokban milyen a szabályozás, de elég abba belegondolni, hogy két EU tag között is szakadék lehet pl az audio/vizuális jogok kezelését szabályozó törvények között (lásd magáncélú másolás, stb). Amit írtam, amiről beszéltem az ügyvédemmel, az idehaza kiinduló alap, egy szomszédos országban már simán lehet az, amit írtál.

Oké, megírtad amit a jogász mondott. A többit pedig a ms mondja.

Dettó - még egyszer: törvény csak egy van, és azt nem a m$ írja. Bíró meg jogszabály alapján ítél csak.
    Van nekik egy szép aktivációs szerverük, ami kezeli a jogosultságokat, a licenceket, az ő dolguk, az ő felelősségük, hogy mindenki azt használja, amire jogosult.

u.i.: Az idézett mérnökkel egyetértek: ha nem a statisztikát akarnák polírozni, rég zárták volna a lehetőséget a régebbi kulcsok előtt. Mondjuk elég undorító, hogy közben meg az ellenkezőjét promózzák.

Új hozzászólás Aktív témák