- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
Máté94 #106770 üzenetére
Forditva nem ? Én is jártam így pár hónapja, UEFI s telepítőt írtam ki, ez miatt nem lehetett telepíteni a WInt.
Közbe kiderült mi lett.Csinált egy ilyet.
diskpart
list disk
select DISK 0
clean
convert gpt
exitEz meg az egész lemez törli nem, nem csak az adott partíciót?
Ja és Windowst nem telepítette fel ez miatt mert ugye látta h eltűntek a partíciói.Össze lehetne kötni a laptopot valahogy egy PC vel hogy úgy megprobálja visszahozni az adatokat? Vagy inkább kivenni a lapos HDD jét és berakni a PC be?
Ja és milyen ingyenes program tud ilyet? Én használtam pár éve egyet, és jól is működött asszem, de nem emlékszem már nevére. Képeket szeretne visszahozni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged