-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #778 üzenetére
mégis minek? fogyasztásba nem igazán szól bele, sokkal több értelme van ha a memória nem használt része üres, mint az hogy talán még kell cuccokkal pakolja meg? azon túl hogy az eszközkezelőben a szemnek kellemesebb számok jelennek meg a kihasználtságra semmi értelmét nem látom hogy totálisan szanálja őket onnan. ha még kell gyorsabban nyílik meg, ha meg nem akkor úgyis kidobja ha fogyóban van. én azért tettem memóriát a gépbe hogy használja is, nem bánt ha 25% helyett 90-et látok ott de nem röcög semmi
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Angel2014 #749 üzenetére
Ha kinn lesz a végleges verzió, akkor valószínű. Addig próbáld meg a windows 8-hoz tartozóval, nekem minden működött vele.
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #622 üzenetére
Próbáld ki, bár az igen valószínű, hogy pár dolog angol marad, mert más a rendszerben. Meg ez okozhat gondokat a frissítésnél, hiszen hivatalosan nincs hu_HU nyelvű TP. Asszem ez 8.0 alatt is volt akinek gondot okozott, de ki kell próbálni.
vm93hun: WP-n nekem a Cortana kifejezetten jól megértette minden szavam, a magyar neveket is egyből megkereste a telefonkönyvben, pedig nem angol anyanyelvű vagyok
Az már más kérdés, hogy kb. minden kérdésre rákeresett a Bingen ahelyett, hogy olyan vicces válaszokat adott volna, mint ahogy reklámozták sok helyen.
htc07: Próbáld meg, de szerintem akkor is bele fog matatni a bootba az elsődleges vinyón, szóval húzz le mindent a gépben, telepítsd USB-re, és dugd vissza, majd a boot menüből tudod indítani az USB-t kiválasztva. Vagy nem lehet, nem próbáltam
Az ébredésnél meg ez is vár egy jó 10 másodpercet, mielőtt bejönne az asztal... ezt 8 alatt is utáltam és nem tudok rájönni, hogy miért. 7 alatt azonnal ébred a gép.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged