Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szüleimnek van egy lenovo g5070 es laptopja, amin win10 van, mivel a 8 kezelése katasztrofális szerintem.
A laptop nem nagy szám i3 4ggb ram, és 7200 hdd, de azt gondoltam hogy sima böngészésre csak elég lesz pár évig.
Nos az a helyzet hogy rohadtul nem, olyan lassú néha rajta a win hogy megőrjít, ők viszont nem veszik észre mert nincs viszonyítási alapjuk.
Ma reggel azzal hívtak hogy lassan 2 órája restartol. Újraindítottam (hosszan nyomva a bekapcs gombot) és mikor indult a win installátl pár win frissítést. Ezt érdemes lehet kikapcsolni?A kérdés az lenne hogy nincs valami ismert hibája ennek a windowsnak, amit esetleg ki lehet kapcsolni, hogy a gyengébb laptopokon ne tartson egy örökkévalóságig a be és kikapcsolás.
Volt hogy filmet akartak nézni, ami lefagyott 10 perc után, és akkor sem lehetett újraindítani, ott az aksit kellet kikapni, de restart után ment szépen.Szerintem a win7 nem szarakodna ennyit, de arra már nincsenek driverek a touchpadhoz, és hangszórókhoz, stb.
Ez egy 110.000FTos laptopt volt 1 éve kb, Nem értem miért gyártanak ilyen szemetet, semmire sem lehet használni. Böngészésben a lassan 3 éves telefonom gyorsabb nála, pedig az sem egy top márka.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest