Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
corran9
aktív tag
válasz
BiOszi
üzenetére
Az ok, h ezt írja ki a latencymon, de a hang akad is?
Egyébként még tudnám mondani a szokásos okosságokat (ezekkel én is mind próbálkoztam, több kevesebb sikerrel), h: bios frissítés, driver frissítés, esetleg a cpu throttling kikapcsolása (!)...
Egyébként én pontosan ezért tértem vissza win7-re még anno, mikor kijött a win10, mert kb percenként csinálta a hangakadást. Azóta azért a driverek vmit javultak (nem hagyott nyugodni a dolog, és fél évvel később visszament a 10), és csak naponta párszor van jelen a dolog, és csakis akkor, ha megy a torrent (azóta már nem is utorrentet használok), ráadásul vettem egy külön hálókártyát is, hátha az integrált "killer" csodával van a probléma, de nem.
A hiba nem tudom, h mennyire a microsoft és mennyire a hardvergyártók (drivert nem tudnak írni) felelőssége, de vhol mindkettőjüké szerintem, és az az elkeserítő, hogy a hivatalos windows helpdesk is egy helyben totyorog a kérdést illetően, nincs egyértelmű válasz, hogy a realtek, az intel az xy a felelős, vagy, h mi baxtuk el srácok a dolgot, és dolgozunk rajta.
Egyébként egy jó fél éve még kutakodtam a témában, és találtam nem egy olyan oldalt, ahol a win8-ra is írták a magas dpc latency jelenséget kezdetben, de ott megoldották később. Lehet, hogy itt is fog majd idővel rendeződni a dolog, csak fura, hogy ugyanaz a vas win7 alatt 50-100 micro secundumos késleltetést csinál, míg win 10 alatt alapból nem megy 1000 alá és 100k-s spike-ok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest