- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ennyit a híres neves asus gyártóról
tavaly vettük a médiában 80ezerért+ biztosítás(6000) . 8hónap után meghalt benne a vinyó miután leesett, telefonáltam az asusnak hogy mi van, meg hogy van rá médiás biztosítás, az asusnál azt mondták hogy erre nem terjed ki a biztosítás, csak ha beázik vagy betörik a kijelző, a merevlemezt nem cserélik gariban, ezt megtettem én. Tegnapról mára meg már el sem indul, bekapcsol, kijelzőnek van háttérfénye,de nem bootol, biosba sem lép be
mielött az okosok megszólalnak hogy melegítsem fel a chipsettet, közlöm hogy ez all in one cpu-s, minden a prociban van(északi-déli híd,vga)...asus x553ma, sőt darabokra kell szedni, akinek esetleg ilyen roncsa van az szabaduljon meg tőle minél előbb
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest