- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok, valószínűleg igen-igen "láma" kérdés lesz, de egyszerűen nem találom:
Egész estére letölteni/feltölteni hagytam a gépet (legalábbis abban a hitben voltam....), de reggel a bejelentkező kijelző fogadott, ergo fogta magát és "kijelentkeztetett" a Winből
Nem kapcsolt, nem hibernált, maga a gép ment egész este, csak ugye a progikat mindent így bezárt és ugye nem értem el semmit sem vele
Hibernálás, alvó állapot, monitor, vinyók stb. kikapcsolása az energiatakarékos menüben és beállításokban ki van kapcsolva, mind soha, soha beállításokon....
na és itt lenne a kérdésem, hogy akkor hogy-hogy "kijelentkeztet" a Win? Hol lelhetném meg erre a megoldást, hogy ne csak "abban a hitben legyek" hogy dolgozik este is amikor én alszom?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest