Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Lauda
üzenetére
Lehet olvastad már nagy Windows újratelepítő vagyok, és megfigyeltem, hogy pontosan 24 órával a telepítés után ez a felirat nálam is megjelenik a Windows biztonsági központban a Fiókvédelemnél, ilyenkor rákattintok hogy BEZÁR és kész. Azt is írtam, hogy én helyi fiókkal használom, és én nem használom a OneDrive-ot.
Ahogy twofatcat írta: A Onedrive-ba bejelentkeztél MS fiókkal, a Windows-ba nem csak helyivel. Erről szól a felirat.
Tehát a Windows helyi fiók miatt van ez, azt gondolom amúgy két dolog lehet:
- mivel van MS fiókod lehet ezt érzékeli az MS központ és látja, hogy mégis helyi fiókkal használod ezért hívja fel a figyelmedet a telepítés után 24 órával (nekem is van MS fiókom egy párszor használtam de már évek óta csak helyi fiókot használok, nem látom szükségét: se OneDriver, se UWP-s appot nem használok)- lehet csak simán MÁRKETTTING, egy kis reklám, hogy csinálj (ha nincs) MS fiókot, hogy minél többet tudjon rólad az MS
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
xy.zsolt
Biztos az nem vagyok, de erre emlékszem, tehát mikor lefut az ellenőrzés, és kiírja, hogy szabad a pálya és telepítheted a frissítés akkor felhívja a figyelmedet, hogy ez hosszabb ideig is eltarthat és ezért rákérdez, hogy most belevágsz e.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)