- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Az Internet Explorerben hogyan tudom beállítani a Google-t alapértelmezett keresőnek a Bing helyett? Amikor elkezdek beírni egy keresendő szót a címsorba, ott megjelenik egy "hozzáadás" opció amely egy weblapra irányítana, de a weblap nem töltődik be. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv
-
törölt tag
Sziasztok!
1. Az miért van, hogy a helyreállításokon belül a windows újratelepítése funkció (saját fájlok törlése, majd a windows 8.1 újratelepítése) nem működik? Elkezdené, csak kiírja, hogy hiányzik néhány szükséges fájl, ezért tegyek be egy adathordozót.2. Hogyan tudom beállítani, hogy az IE 11 a gépelt szövegben található helyesírási hibákat jelezze (helyesírás ellenőrző)? Be lehet ezt a funkciót kapcsolni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Újra tettem a gépemet, mert "tiszta lappal kezdve" akartam használni. Visszamentem a koliba és még mindig ismeri a wifit, tudja a jelszavát. ezek szerint a windows megtartott régi fáglokat? vagy miért maradt meg a wifi jelszó a régi os-ből? :? -
törölt tag
Sziasztok
Mivel nincs windows 8.1 with bing-hez hivatalos iso file, megfordult a fejemben, hogy lehetne-e csinálni az általam elgondolt módon:
Az mennyire törvényes ill. működne-e az a módszer a bing telepítőnél, hogy egy core telepítőből csinálnék egy működő with binges telepítőt? Elvileg azt olvastam, hogy amellett hogy nem adtak ki with binges 8.1 telepítőt, sima 8.1.es windowsból lehet csinálni, oly módon, hogy az ei.cfg-t szerkesztve a oem-re állítom a változót és talán core-val is működik, de coreconnectedre átírom a core változót a telepítő sources mappájában?
Szerintetek működne? -
törölt tag
válasz szabonagyur #64822 üzenetére
Nem én töröltem le. A gép nagyon belassult, odaadtam egyik informatikus ismerősömnek aki úgy hozta vissza, hogy Ubuntu volt rajta, amit én nem tudtam megszokni. Utána visszaadtam neki és Windows 7-tel került hozzám újból vissza.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #64825 üzenetére
Én is gratuláltam neki (Y)
Őszintén megmondva én nem csak annyit kértem tőle, hogy gyors legyen a gép, mindegy hogy hogyan, csak csinálja meg. Erre ő feltett rá egy Ubuntut, ami gyors volt meg minden, de a WP-s telefonomat nem látta, meg nem is az én világom ez az Unity-s felület, mellette meg melegedett a gép nem is kissé, holott a laptopot eredetileg árulták Ubuntu 14.04 OS-szel -
törölt tag
válasz szabonagyur #64827 üzenetére
Köszönöm az infót, megnézem
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Nektek is eltűnt magától a Windows 10 frissítési lehetőségre felhívó program ikonja a tálcáról magától?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő hiba fogad az áruházban, ha le szeretnék tölteni bármit.
Mit tudok ellene tenni?
Az újabb próbára sem jó, illetve ha elvetem és újra le akarom tölteni, úgy sem jó.
Szerk. látom másnak is van ezzel gondja. Akkor nem egyedi hiba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest