Hirdetés
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabonagyur #59519 üzenetére
Nekem 1 előnye kellett igazából az SSD-nek, a halksága. A gyorsaság a másodlagos szempont volt nálam, de így is villámgyorsan bootol.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabonagyur #59517 üzenetére
Nem is féltem annyira, de használtan vettem, szóval azt se szeretném, ha hirtelen megmurdelne
A WinRAR volt a ludas, megnéztem, először a Tempbe csomagol ki, az pedig a C-n volt. Vagyis jól felírt nekem oda 10-15GB-ot
Átraktam a HDD-re, jó lesz ez most már akkor.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabonagyur #59515 üzenetére
Ebben nincs benn sajna, az még előtte volt. Arra gondoltam, hogy mikor a WinRAR-ral csomagoltam ki a fájlokat, hogy a Temp-be csomagolta ki, és onnan másolta a D-re. Nem tudom ez hülyeség-e vagy sem
Mindenesetre a Temp mappát is átraktam a D-re.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Üdv!
Az mennyire normális, hogy kb 50GB lett felírva az SSD-mre 2 nap alatt? Semmi különös nincs rajta, böngésző gyorsítótára át lett helyezve a D-re (1TB HDD), a letöltések is. Prefetch/Superfetch kilőve, töredezettségmentesítés is. Hiberfájl úgyszintén.
Pár program van csak telepítve:
Avast Free (volt ma 1 teljes víruskergetés)
WinRAR
qBittorrent (beállítva a D meghajtóra a dolgai, letöltés, tárolás, stb.)
CCleaner
Driverek, stb.Az okozhatja, hogy ha játékot telepítek mondjuk a D-re, hogy akkor ideiglenesen felírja a C-re is (ebből volt az utóbbi napban 2 is, RAR-ból az egyik kicsomagolva, talán)? Kicsit soknak tűnik nekem a 2 nap alatti 50GB írás rajta.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy konfig, és egy 8.1-es rendszer. Mennyire normális, hogy indítás után tetű lassú a rendszer vagy 2-3 percig, és addig a HDD használat is 100%?
Eddig a torrent is sokat evett, letöröltem, de indítás után ugyan az. Utána beáll szépen, de az előző konfiggal nem volt ilyen. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabonagyur #56408 üzenetére
AIO-ban nincs aktivátor, se semmi ilyesmi.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Köszönöm az infókat, azt hittem van egyszerűbb megoldás is rá. Annyira nem számít, 1-2 60MB körüli alkalmazást rakok csak fel most még.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, Win8.1
. Az áruházból letöltött alkalmazások mindig a C-re települnek? Nem lehetne őket a D-re rakni? Ha be lehet állítani, akkor hol?
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Civilization VII
- Ukrajnai háború
- Elektromos autók - motorok
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy ruhás topik
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- További aktív témák...
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)