- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0S
csendes tag
A nyelv az mindegy, nekem is vannak német számláim.
(#18574) NGA:
Hopp, csak most látom, átsiklottam felette. Akkor a fentebb írtak csak cégeknek kellhet. Akkor sem értem viszont, hogy az eladó adószáma miért nincs rajta?
(#18563) raidx:
Erről valami bővebb infót tudnál adni? Miért nem vonatkozik az akció cégekre? Miért nem számolhatom én el ezt költségként?
-
Keksz
senior tag
Windows 8 "emailből" nem jutottam oda hogy írhattam volna a Microsoftnak a számla miatt. Meglátjuk az Office -ra mit reagálnak.
A számlára visszatérve, a kapott emailben sehol nincs szó "invoice"-ról, csak "order" és ami online meg lehet nézni, ott is csak order summary szerepel, DE ki lehet nyomtatni egy "nyugtát" ((aka. számlát) (Print receipt)), ami nem más mint az "order summary", még a "PRINT" gomb is rajta van:
-
davidsz
senior tag
Sajnos nem magamtól találom ki. 4 évig voltam vádlott, mert egy számítógépes rendszerben, ahová betörtek az IP-címem benne volt a log file-ban. Ezzel együtt jött rögtön minden, jogtisztaság gépelvétel stb.
Be kellett bizonyítanom, hogy nem én voltam, ott sem voltam, sőt nem léptem be ... aztán azt miután kiderültek dolgok, hogy a log file "hamisított" ahová "csak úgy" bekerült az IP címem...
Szóval ha a f..sz rossz oldalán állsz, akkor másképp látod az informatikai-jogi dolgokat. 15 év rendszergazdai tapasztalattal és 5 év jog bújása után elmondhatom, hogy nem minden olyan egyszerű, mint ahogy egy EULA-ban, vagy liszensz feltételekben le van írva...
-
hackeeeee
Jómunkásember
És szerinted a 15€-ból nem látszik, hogy ez upgrade verzió? Ugyanmár..
Meg mint mondtam, nincs liszenszmatricád...
Plusz, mivel igazolod a géped vásárlását? Megadtál elvileg egy vásárlási dátumot, üzletet...
Ami persze, ha számlával igazolható, hogy akkor történt meg, és abban az üzletben, amit megadtál, akkor oké.. De ha nem?
Ezt mivel igazolod? "Elveszett"? Ugyan már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged