- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
csusza` #33944 üzenetére
Ez a háttértárról pakolgatunk ide-oda profilfájlokat fizikailag, hogy is mondjam, már csak az utolsó lehetőség, teljesen lerobban gépek esetében.
Plusz te kérdezted, hogy jogosultsági probléma-e, és aki ismeri a rendszert, annak ez nem kérdés.
Ja, természetesen nálunk nem volt lealacsonyító feladat USB rackre kitolni a mentéseket és hasonlókat.
-
pushalias
addikt
válasz
csusza` #33912 üzenetére
Ez a fájlátmáslolgatás totál értelmetlen, felesleges, és ráaásul az adatok elég nagy hányadát elbukod. Az a baj, láthatóan sejtelmed sincs az egészről, ami alapvetően nem baj, mert senki sem úgy született.
Erre a Windows áttelepítő való (Windows Easy Transfer), ami W7-től a rendszer része (értsd: nem kell letölteni), kell hozzá egy USB-s vinyó, meg jó sok idő.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
csusza` #33665 üzenetére
"Akkor úgy írom, hogy skip Metro -> Desktop + Start menü."
GoTo 8.1
A Start menü hiányát én se nagyom értem miért probléma, de ez biztosan amiatt van, mert eddig sem használtam, mégis el tudtam indítani minden programot úgy, hogy az asztalon minimál számú ikonok voltak csak kirakva. Nagyon sok 3rd party "programindító"/rendszerező van, ami sokkal komfortosabb és személyre szabhatóbb, mint a start menü. Itt az ideje felderíteni ezeket sokaknak.
A legjobban azt utáltam a start menüben, mikor a végén picit odébb húzza az ember a kurzort és szépen bezáródik az egész, majd lehet kezdeni elölről a keresgélést. Szerencsére "csak" idegen gépen kellett start menüben matatnom, de ott jó párszor belefutottam a jelenségbe a szokatlan egér érzékenységnek köszönhetően.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
csusza` #33660 üzenetére
na és szerinted hogy lehetne lépésenként átvezetni az embereket?
#33662: ezekre gondolom van 3rd party megoldás. ha valaki ennyire ragaszkodik hozzá, utána tud nézni, meg tudja csinálni.
Mans20: először én is idegenkedtem tőle, de amikor elkezdtem használni, rájöttem hogy jó cucc ez. csak még kevés az app aminek van normális csempéje. meg ami még inkább zavar még, az az hogy macerás a "sima" appoknak jól kinéző csempét beállítani.
-
Black Plague
tag
válasz
csusza` #33654 üzenetére
Szerintem meg tök felesleges ez csak user hiszti ..Jó jó sok vita lement már hogy kell-e a start menű vagy nem kell de komolyan mit nem lehet a kezdőképernyőre rátenni amit a startmenűben lehetett ?? Azért kérdezem mert ÉN spec nem használtam sosem a Startmenűt ..Win7 nél vagy rögzítettem a tálcán a progit vagy asztalon volt pár ikon..Itt meg a kezdőképernyőn van rögzítve az ikon nagy baleset..Tudom ez megint csak a saját gondom, hogy semmi gondom azzal hogy nincs startmenű..
-
Black Plague
tag
válasz
csusza` #33652 üzenetére
Egyébként meg a Magam véleményét megfogalmazva szerintem van biztonsági kockázata enenk a microsoft fióknak..tegyük fel user otthon van a tesójával mivel egyedül használja Bejelentkezett Microsoft fiokkal és otthagyja a tesó szépen de akár lehet haver is hozzáférhet BÁRMILYEN online tárolt adatához a skydrive-on mivel online ugye plusz a levelezéséhez is ,,Míg helyi fióknák ugye elsőnek be kell jelentkezni azt ha nem tudják a felhasználónevet és jelszót akkor babrálgathatnak a géppel...Lehet ez csak Nekem gond a Win8 és Microsoft fiokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest