Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pzstm #25485 üzenetére

Hát elvileg lehetne, de úgy emlékszem, hogy korábban azután is ott volt.

Egyébként:

Ebben a fázisban megjelenik, mitöbb jó pár másodpercig számolgatja is. Ráadásul miután a képet készítettem, feltelepítettem pár dolgot, amikhez jött le Windows Update-en keresztül frissítés. Egyébként ezek

A 2005-ös verzió ment fel belőle, de gondolom ezután is marad maradék :D

Ha Nálad sincs, akkor nem itteni hiányoságg csak :)

A másik dolog, ha már új Win van. Direkt néztem hogy mennyi Windows frissítés jön le adatforgalom szempontjából. Korábban számolgattuk, hogy több mint 1.5 GB frissítés töltődött le az MS-től a kiadás óta. Nos most olyan 400-500 MB ez a szám. Nem jegyeztem fel a korábbi nagy méretű KB számokat, de gyaníthatóan időközben az MS szerverein összevonták illetve cserélték őket újabbra. Amit ugye megkapott mindenki csak a Friss Windows-okra már az újabb optimalizáltabb csere állomány érkezik eleve.

Szerk: A Windows újratelepítésnek azért csak volt egy nagy haszna, most, hogy már a harmadik napját tapossa egy korábbi idegesítő hiba nem jön elő -remélem a jövőben sem -, ami az előző augusztusi telepítésnél folyamatosan jelen volt. A NIS 2013-as verzió már a műveletközponttal egészséges szimbiózisban van :) Valószínűleg az volt az oka, hogy a NIS-nek még akkoriban egy korábbi buildje települt fel, ami ugyan fel lett frissítve a legújabbra, de többünknél a NIS -es topicban gond volt vele. Tiszta telepítésű 20.2.0.19 -es verziónál egyelőre nem tapasztalom.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák