- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
maláj
addikt
zárható ...
-
HoaryFox
őstag
Sztem itt tedd fel a kérdésedet, lassan itt terem egy moderátor és úgyis bezárja a topikot...
-
Savanya12
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a téma címével kapcsolatban.
A problémám az volna, hogy Windows 8 alatt, ha Skype, vagy egyéb más alatt próbálok beszélgetni az én részemről csak szimplex kommunikációt tudunk folytatni, ugyanis, ha a beszélgetőpartnerem megszólal az én mikrofonom automatikusan némul, így kizárva a duplex kommunikáció lehetőségét.
Ez fordítva nem igaz, mivel, ha én kezdek el előbb beszélni, és ő is megszólal, az én mikrofonom halkul el szintén. Ez érvényes sima illetve videó híváskor is.A probléma biztosan nálam lesz, mivel több eszközzel is fogadta a hívásomat, de az eredmény ugyan az.
Ezt hol lehet kikapcsolni, hogy a mikrofon mindig bekapcsolva maradjon?
Az alapvető beállításokat, amiket találtunk végignéztük, de mivel nem találtunk semmit, így tapasztaltabbakra bízzuk magunkat.
Remélem tudtok segíteni!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest