- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Szerbusztok .
Vettem páromnak egy laptopot Asus X54H és amikor ujra akarom rakni a windowst akkor kiírja a telepítés elején hogy nincs telepitve a cd iro es be kellene tallozni a telepito programjat. Mivel a gyarto oldalarol nem tudtam drivert leszedni igy arra gondoltam hogy kulso vinyorol vagy kartya olvason keresztul telepitem fel a windowst. A kerdesem az lenne hogy mit kell tenni ahoz hogy feltudjam rakni a windowst az emlitett eszkozok valamelyikerol ?
Elore is koszonom !
-
AlyArkhon
őstag
SZiasztok!
Olyan problémám lenne hogy haveromnak a gépén nem tudom telepíteni alegfrisseb nvidia drivert mert ezt a hibát dobja [link]
Miért nem ismeri fel ??ELőre is köszönöm .!
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok. Kollégámmal megvettük a Call of Duty Black Ops 2 őt t és olyan problémám lenne, hogy kollégámnak lefagy a laptopon a játék. Az az érdekes, hogy hol indulásnál hol pedig pl multiplayer menuben. De van olyan is hogy ha nem tököl a menuben akkor elindul a game és tudja toli. Van hogy a küldetés végigjátszásánál fagy le amikor meghal. Valaki találkozott már ezzel a problémával ? Mi lehet a gond ?
Ezért telepítettem neki újra a windowst hátha valami hiba volt a redszerében igaz a gépe is alig 1 hónapos még. Egy Acer i5 ös procival szerelt GeForce 560 as viedo kari 8 giga ram stb . Szoval gamer laptopja van egyébként minden gamot fullon vitt HD tv n , gondolom ezt is kéne vinnie simán .De akkor mi lehet a gond ? Azért nincs gőzöm sem mert minden més játék megy rendesen csak ez az egy fagy ki egyből vagy a menuben ..
Előre is köszönöm ...
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Aarpok #20670 üzenetére
Azon gondolkodtam hogy ugye az uj gepekhez mar nem adnak telepito cd ket dvd ket . A rejtett particion vannak a programok tobbek kozt a windows is . Ha en csak a c t formazom ujra es a rejtett particiohoz nem nyulok hozza akkor elvileg egy particio torles utan akarhanyszor fel tudom telepitetni az elso inditashoz hasonloan a windowst a gepre. Ez igy igaz vagy nem ? Mar csak azert gondolkodtam ezen mert ugye nem kapsz a gephez cd így valahol meg kell lenni a windopwsnak es a drivereknek is ,
Szerk , viszont mi van akkor ha en full torlom az egesz vinyot egy particiora es arra rakok fel egy altalam megvett windowst . Akkor amit a geppel adtak windowst az buktam vagy le tudom tolteni a gyarto jelen esetben az Acer oldalarol ? ( ugye regisztracio )
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Aarpok #20666 üzenetére
Sikerult megtalalni a rejtett particiot , [rejtettparticio] A kerdes hogy mivel nem tudok vele semmit sem kezdeni hogyan tudom ezt lathatova tenni ? Ugye en ezt ugy is torolni fogom formazaskor , Tudok en ennek valamilyen modon meghajto nevet adni es ezzel egy idoben lemasolhato meghajtova tenni :?
Elore is koszonom !
-
AlyArkhon
őstag
És meg egy kerdes : Feltelpitett par programot magatol az elso futtataskor illetve windows telepiteskor , pl LaCie desktop manager , Acer Backup Manager , Dolby Home Theater m es stb.. Ezeket is le tudom tolteni valahonnan az Acer oldalarol ?
Előre is köszönöm .
-
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ! Uj laptopott vett haverom szeretnek ra telepiteni a Home Premium helyett egy Ultimate-t . A kérdésem az lenne hogy hol vannak tarolva azok az adatok amikkel elso inditasal feltelepitette a gep ugymond sajat magat ( windows 7 ) ? Ugye azokkal a driverekkel es progikkal tokeletesen megy a windows koleganak csak kene neki a magyar windows ezert akarom ujra rakni neki, de eddig meg nem telepitettem laptopot amihez mar nincs kulon driver stb , csak a merem lemezen . Vagy ha van valami mondja esetleg annak hogy befrissitsem a windows 7 et egy masik fajtara az is jo lenne, nem tudom lehetséges e .
Előre is köszönöm !
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok,
Kollegam most vett egy Toshiba laptopot es most volt az elso inditas. Belgiumban vettuk a gepet es itt is lakunk ebbol adodoan Holland nyelven indult el a windows 7 is. A kerdesem az lenne hogy hogyan tudom telepites nelkul atallitani magyar vagy angol nyelvre a windows 7-et vagy pedig elinditani a windows 7 ujra telepiteset ? Nemregiben vett egy masik kollegam is egy laptopot ott elso inditas utan kezdte el a telepitest a windows 7 es ott ki tudtuk valasztani lehetosegnek az angolt mert ugye windows 7 home edition-t adtak a gephez amihez ha jol tudom nem lehet magyar nyelvet tepiteni sot a nyelv telepites lehetosege is ki van veve a windowsbol .Előre is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest