- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AlyArkhon #21817 üzenetére
én memóriakártyáról próbálnám, a metódus ugyanaz, mint pendriveról
ennek a programnak betallózod a CD képet, megadod a pendrive/mem.kártyát, aztán amikor végzett, akkor erről bootolsz.
(#21816) Lacces Windows gomb + R
ide beírod, hogy control userpasswords2 és kiveszed a pipát a "számítógép használatához felh.nevet és jelszót kell megadni" elől -
Aarpok
őstag
válasz
AlyArkhon #20681 üzenetére
Töröltem és nem volt mentésem róla.Meg amúgy se akartam azt visszarakni,mert az acer elláta elég sok programmal amire nekem nem volt szükségem.Megoldottam a dolgot Win 7 telepítő + matricán lévő kulcs.Pusztán kiváncsi voltam mennyibe fájna nekem a helyreállítása csak azért irtam nekik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
AlyArkhon #20672 üzenetére
Általában ezeken a laptopokon szokott lenni egy billentyűkombináció, ami elindítja a recoveryt, azaz a gyári csomagolt image-el újrarakja a windowst, gyakorlatilag format c, reinstall, satöbbi. Jó benne, hogy garantáltan felrakja a drivereket, és rossz, mert azt a rengeteg gyári lomot is felrakja, ami neked esetleg nem tetszik.
-
Aarpok
őstag
válasz
AlyArkhon #20672 üzenetére
Igen ez a bevett szokás,hogy mostanában a rejtett partición van minden,tehát nem kell DVD - t se adni.A kérdésedre pontosan nem tudok válaszolni mi lenne ha csak C - t formáznád.Elvileg megmarad a recovery de hogy utána arról lehet e telepíteni újra ez egy jó kérdés.Ha pedig fullra letörölsz mindent akkor csak úgy tudod visszarakni,hogy szerzel egy Win 7 DVD és a matricán lévő kulcsal aktiválod.Persze ha az általad megvásárolt Win OEM - es akkor szerintem buktad az elözőt.Bár lehet ezt rosszul tudom.Letöltés alatt pontosan mire gondolsz?A Win -re?
-
Aarpok
őstag
válasz
AlyArkhon #20667 üzenetére
Ha jól emlékszem én a gparted livecd - vel tettem láthatóvá és azt hiszem betűjelet is kapott.Tehát rákeresel a gparted - re mondjuk a googleval.Letöltöd a képfájlját és kiirod cd - re,pendrive -ra.Ezután arról kell indítani a gépet amint betöltödik látni fogod a particiókat.A recovery partición nyomsz jobbklikket kapsz egy listát (tulajdonságok,formázás,stb) azt hiszem a jelzők alatt lesz amit keresel hidden ez elöl kell kivenni a pipát talán még alkalmazni kell a változtatásokat.Ezután indítod a win7 ott kell szerepelnie a recoverynek a számítógépben és akkor már tudsz róla másolgatni ami kell.Remélem nem irtam butaságokat,de már régen csináltam.
-
Aarpok
őstag
válasz
AlyArkhon #20664 üzenetére
Szerintem nem ha a recovery particiót láthatóvá teszed (Gparted livecd,Linux livecd) akkor onnan kitudod másolni a programok telepítőfájlait.Nekem így rémlik hisz én is win 7 - el vettem az acer aspire 5741G - met.A recovery particióról ki lehetett másolni a driverektől kezdve a programokig mindent csak láthatóvá kell tenni,mert alapból ugye az rejtve van.Bár ebben nem vagyok biztos,de a lemezkezelőben nem látszik a recovery partició?Mert ha igen akkor nem kell bűvészkedni a gparted -el.
(#20665) VGYke Inkább az lenne a kérdés,hogy a játék fel van e készítve az 5.1 - re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest