- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
- = Zk = - #12976 üzenetére
Ha a TS csinálja, akkor miért veszi le a böngészőről a hangerőt ha filmet nézek?
És nem megy a TS.
-
D.Orion
veterán
Üdv! Win7-ben hol tudom kikapcsolni azt, hogy a keverőben(hangbeállítások) a különböző alkalmazásoknak ne változtassa a hangerejét?
-
D.Orion
veterán
válasz
jagdtigger #1255 üzenetére
Akkor passzolom, de akkor sem működik. Egyébként router és router között azért van különbség.
Más: Meg lehet azt oldani, hogy ha rendszergazdaként vagyok bejelentkezve(csak 1fiók van és az rendszergazda), akkor a programok indítása előtt ne dobja fel minden alkalommal az engedélyezem-e az alkalmazás ablakot?
-
D.Orion
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1250 üzenetére
Köszönöm ez bevált.
Én meg emiatt idegeskedtem 2 napot.
Idő lesz mire megtanulom ezt az új oprendszert...
polonic: Otthoni csoporttal az a baj, hogy a gépek nem látják egymást benne és nem tudom őket egy csoportba rakni. Valszeg a router kever be.
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Problémám akadt amitől már falnak megyek!
Windows 7 hálózat...
Itthon van két pc. Mind a kettőn immáron Win7 fut, router-el vannak összekötve, mert a net is meg van osztva. Hogy a viharba tudok úgy megosztani mappát, hogy a gépek lássák egymás megosztásait és abba bele is tudjanak lépni. Nem kell se jelszó semmi ilyen faszság, csak egy olyan szintű megosztás mint ami pl az xp alatt működik. Full hülye vagyok Win7 hálózatból és biztos bennem van a hiba, hogy nem értem ezt az otthoni csoport faszságot meg jelszavazást.
Előre is köszönöm a szájbarágós lépésről-lépésre felvázolt segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest