-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #72204 üzenetére
BIOS elem cserélve, nem ez a baj. Töltőről is megáll az idő egy idő után valamiért...
Igen, kicseréltem az elemet és nem az a baj, hanem egy relatíve ismert win 7 probléma.Kérlek, csak akkor szólj hozzá, ha tudsz segíteni.
és el is olvastad.
Ha nem ,akkor ne pazaroljuk a karaktereket, arra, hogy mit kéne vennem, amikor ezen túl vagyok már...
Remélem tudsz segíteni, mert ennek így sok értelme nincs.
Szólj, ha megértetted a problémát, és akkor nekifuthatunk újra.
Bocsi, de van 1906 hozzászólásod ebben a topicban, ne mondd már nekem, hogy nem találkoztál ezzel a jelenséggel, és nem segítettél a megoldásában?Ha nem, akkor meg másnak is add meg a lehetőséget.
Futottunk már pár kört az SSD-s topicban, itt nincs kedvem, most nincs.Vegyek elemet... eszem megáll..
-
Sziasztok!
Adott egy Dell N5110-es noti, már a topicjában jártam.
Windows 7 timesync probléma. Hiába van beállítva, hogy 10 percenként csináljon szinkront a feladatütemezővel, egyszerűen egy idő után nem csinálja tovább.
Kézzel frissül ,de a user fapados, így nem bízhatom rá.
Újraindításnál lefut a szinkron ezt már be tudtam állítrani, de már 1,5 hete nem jutok túl ezen a problémán..Van valakinek szájbarágósan leírása mit állítsak be a Feladatütemezőnél, hogy jó legyen?
BIOS elem cserélve, nem ez a baj. Töltőről is megáll az idő egy idő után valamiért...
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Megakadtam ,ezért segítséget kérek.
Adott egy ismerősöm gépe, Win 7 van rajta.
Évekig 32GB-os SSD-vel volt, ez már kevés volt rendszernek, és sose bírt így frissíteni.Valamikor 2016-ban kapott frissítést.
Kapott egy 128-as SSD-t, klónozva lett a rendszer.
Hiába akarom frissíteni, csak megy a csík és semmi. Próbáltam kézzel is feltenni a kb3177467 és a kb3172605 frissítéseket, de egy éjszakán át csak ment a csík.
Itt elakadtam, kevés a tudásom ehhez, segítséget kérnék.
Hogyan tudnám frissíteni, avagy a Win 7 támogatás lelövésével most már minden más megállt mint a szög?
Előre is köszönöm!
Ha lehetőség még van Win 10 update-re már lehet inkább azt erőltetném , de ahhoz minden adatnak maradnia kéne.
-
-
-
válasz
Kezdő vagyok #66397 üzenetére
Videóról nem fog kékhalalozni...
Ott más gond van
-
-
-
-
-
-
válasz
Doky586 #66374 üzenetére
1 db böngészőnek kell futnia, másik SSD-re gond nélkül telepítettem és fut is a rendszer. 5GB még így is szabad, és vígan szalad más hardver alatt.
Se frissítés, semmi másnak nem kell mennie.
Viszont a telepítés problémás, ezt szeretném kiküszöbölni.
( lehet eladom a két gépet, mert HDD-vel ragyogóan üzemel. )
-
Üdv
Kis segítség kéne.
Adott egy gép, HP DC7800P, nincs SATA mód, csak IDE.
Windows 7 mini-t telepítenék rá, egy 16GB-os SSD-re, és azt írja, hogy nem tudja a megadott meghajtóra telepíteni.
IDE mellett RAID mód érhető még el a BIOS-ban. Merre kutakodjak, esetleg tovább tudtok-e lökni másik topicba ?
Egy linket találtam hasonló problémával. [link]
-
-
Halihó!
Adott egy Dell laptop, i5 első gen.es procival.
Kapott SSD-t, kapott ramot, és új Windows 7 telepítést.
Na már most. Legutóbbi frissítést is feltettem, és minden indulásnál indítási javítással hajlandó csak indulni.
Ez lemegy, kijavítja a dolgait, és utána újra ez áll fenn... Van valami tipp miérT?
-
válasz
King Unique #65049 üzenetére
Köszi , akkor vagy Linux vagy 32gb SSD.
-
Régi gépeket szeretnék feltuningolni, netezés lenne csak a cél.
Kérdésem, hogy 16GB-os SSD-ket néztem ki, tényleg csak a böngészés lenne a cél.
Lehetséges-e Win7-et ekkora partícióra feltenni / tudom... miért nem próbálom ki, de jelenleg nincs itt az SSD, egy 32Gb-osom szintén távol van tőlem
-
Windows 7 Enterprise figyel egy laptopon,
.net 4.0 telepítenék rá, de hibát dob rá.
Valaki találkozott ilyennel?
-
-
válasz
westlake #58087 üzenetére
Ehh :/ na ezt nem tudtam.
Ilyenkor le tudom aktiválni a termékkulcsom? vagy akkor most már járjam végig a dolgot?
Vagy pl ilyenkor , ha kékhalálba megy a masina, és újra kell mondjuk raknom, akkor bukom a kulcsot?
Bocsi a láma kérdésért, eddig warezoltam ,de tiszta gépet akarok
-
-
Üdv Mindenkinek!
Van egy win7 a laptopomon, friss telepítés Windows 7 Pro OA licenszes.
Aktiváltam is, de nem akarnak jönni a frissítések, Windows 10-re akarnék átállni.
Máskor is kínlódtam win7-tel, hogy nehezen akartak elindulni a frissítések, van valami trükk?
-
-
-
-
-
-
Sikeresen formaztam egy dupla telepites utan a 100mb-os kis particiot.
A rendszer nem akar elindulni, vmi segitseget tudtok adni?
C:/ elso particion van win7, nem akarnam legyalulni az egeszet, hanem indithatova tenni.
Sajna kicsit amator vagyok diskparttal probalkoztam, de nem jutottam elorebb
-
-
-
-
-
Halihó Mindenkinek.
Adott egy win7 konfig, amely random időközönként Kernel Power 41 eseménnyel elszáll/újraindul.
H61-es lap + G540 + OCZ 2GB memória + Seagate 1 tányéros merevlemez. / természetesen minőségi táp /
Próbálkozok vele, de nem tudom merre induljak el, nem sokszor szoktam megakadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest