Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz Peterhappy #32398 üzenetére
8 GB RAM van a gépemben és így használom amióta csak megvan.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
LonGleY
veterán
1-3. Nem szabad kikapcsolni, fölösleges bármilyen szinten foglalkozni vele. Az a dolga az oprendszernek, hogy a háttérfolyamatokat jól kezelje. Plusz, az SSD-nél még annyi értelme sincs helyezgetni meg ilyenek. Ez már nem az XP, aminél még zsonglőrködni kellett, hogy elfusson a 256 mega rammal.
4-5. SSD... A ramdisk-ek megbízhatatlanok, a hasznos RAM-ból nyisszantanak le, macerás mindenféle programból oda pakoltatni a megfelelő részeket, és felejt ugyebár. Aztán, ha valami gebasz van, egyből bukod a programbeállításokat stb. Több nevesebbet kipróbáltam, de egyik se működött megfelelően. Ezzel szórakoztam 1-2 napig, mígnem rászántam magam egy SSD megvásárlására. Ez utóbbi az egyetlen értelmes és élhető megoldás. Mivel az árak már nem horrorok, egy 120 gigás verzió megvásárlása nem lehet problémás - tekintve főleg a valódi előrelépést sebességben.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
A 100GB-os partíció az abszolút jö ötlet, a többivel nem érdemes variálni. Lapozófájl beállítható valami fix méretre, 1-2GB is elég, ha 8G RAM van a gépben. RAMDisk-el nem nyernél annyit, én is próbáltam, nem túl megbízhatóak, sajnos.
-
Csontikka
aktív tag
nekem a softperfect ramdisc vált be...
beállításokat, programokat, lapozófilet én sem raknék ramdisc-re, a böngészők átmenetti mappái viszont ott figyelnek és kifogástalanul működik és itt még hasznos is hogy kikapcsoláskor elveszti a tartalmát, így mentegetni sem kell és külön betöltési idő sincs... -
LonGleY
veterán
válasz Peterhappy #32431 üzenetére
Azért, mert az Linuxokhoz való, ahogy a logója, a leírása, az UI és az ajánlásom is erre utal... :]
-
LonGleY
veterán
válasz Peterhappy #32482 üzenetére
Minek easus, ha egyszer már win telepítővel particionálsz?
-
LonGleY
veterán
válasz Peterhappy #32485 üzenetére
Ez mind elérhető a lemezkezelőben. Mindegy...
-
quailstorm
nagyúr
válasz Peterhappy #61330 üzenetére
Felejtsd el a 32-bitet mert elavult és inkompatibilitásokba, korlátokba ütközöl.
32-bites Win7-et csak az igazán hulladékokra javaslunk 2GB RAM és rém gyenge proci mellé.Egyébként valószínűleg alig lenne különbség.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Peterhappy #61332 üzenetére
Lehet, hogy rövid voltam és velős, de 2004 óta folyik az átállás AMD64-re, nem érdemes visszamradni. Egyre több olyan program van (amit akár én is használok), hogy csak 64-bites verzió van belőle. Neked 4GB RAM-od van. Semmi nem szól a 32-bit mellett.
32-bites Win7 arra való, ahol 1-2GB RAM van, max 3GB. A proci core2 celeron vagy gyengébb, és éppenhogy Win7 kompatibilis a VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest