- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
tpopity #10202 üzenetére
És megtettem, a legfrissebb Chip magazinban korrekt leírást találtam és segédprogit, az egész Users mappát átmásoltam egy másik meghajtóra, majd onnan csináltam egy Junction-t (olyan, mint a hardlink, csak a cél akárhol lehet), aztán egy LiveCD-vel töröltem a C-ről a Users mappát és itt vagyok, mintha semmi nem történt volna. Ez a program a Link Shell Extension. Olyan egyszerű, mint a pofon.
A legszebb az egészben, hogy 1 perc alá esett a bootidőm, mert a windóz két winyóról töltötte be magát egyszerre, pontosabban a rendszert, meg a felhasználói profilomat. -
geprombolo
őstag
válasz
tpopity #10013 üzenetére
Köszi a választ
. Azt nem lehet megcsinálni, hogy a teljes Users mappát, az összes felhasználóval áthelyezni? Esetleg egy cd-ről futó rendszerrel beállítani, vagy előbb a cd-ről futóval mindent átmásolok, aztán a telepített rendszerrel átállítom az alapértelmezést, majd megint a cd-vel törlöm a régi Users mappát?
HGabor89: mondtuk mi, hogy a jumperelés lesz a hibás! Fránya windóz
Gratulálok a sikeres telepítéshez, meg a DWT-hez!
Röhej, hogy a win7-ről anno azt mondták, hogy atomerőmű fog kelleni alá, most meg elfut egy P4-esen is. Látom, a 32 bitest tetted fel, de szerintem felesleges, mert a 64-es felismeri a 32 bites procit és nem hagyja magát telepíteni. Ha van kedved, dobd fel a 64-est, hogy a prociból a maxot hozhasd ki. Valószínűleg érezni fogod a különbséget.
-
zolisx4
őstag
válasz
tpopity #9682 üzenetére
Köszi ez elég egyszerű ,még egy kérdés azt írja ki hogy nem jó az iso az hogy lehet?
Ugye a win7 dvd van én úgy csináltam belőle iso-t hogy simán felmásoltam a tartalmát a dvd nek a gépemre ,és abból csináltam ,miért nem jó.nem jól csináltam az iso -t??
Van ingyenes program amivel ezt meg tudom oldani? -
Pano
addikt
válasz
tpopity #9110 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm neked is a választ.
Sikerült megoldanom másodlagos program nélkül, a fájltulajdonság, biztonság fül alatt a fiókhoz tartozó felhasználónak megadtam a ccleaner.exe-re minden jogosultságot, így nem ablakozik rendszer indításkor az UAC.
Szerintem az általad ajánlott program is hasonló módon működhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest