- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Sziasztok!
Nagyon nagyon idegesítő dologra lettem figyelmes a napokban. A gépem magától lehibernálja magát aktív használat közben
Windows 7 64 Bitet használok és ahogy keresgettem más is küzd ezzel problémával.
A Gépem egy ASUS K50AB amit külső monitorral használok amióta elromlott a billentyűzet.
Mindent beállítottam még az energia gazdálkodásban is kikapcsoltam a hibernálást, és az időzített alvó módot is, de semmi nem segít.
A hiba akkor fordult elő eddig amikor "csak külső kijelző" módban használom a gépet. Mi a szar lehet ez?
Vírus meg egyéb butaságokkal ne is húzzuk az időt, találkozott már valaki ilyennel?
-
-
Namelesske
addikt
-
Namelesske
addikt
válasz
#41133696 #14846 üzenetére
Ezt próbáld meg recovery lemezről:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList\
Keresd meg a problémás profilt majd nevezd át: Guid > GUID1
Hátha sikerül.
A hiányzó árnyékmásolatokat pedig a külsős töredezettségmentesítők is okozhatják.
A legtöbb helyen az ntuser.dat fájl megsérülésének titulálják a hibát. Fogalmam sincs hogy ebből mennyi az igaz.
-
Namelesske
addikt
-
Namelesske
addikt
válasz
Laybee #14821 üzenetére
Hát elolvasod mi van oda írva, hablatyol valamit a memóriáról és az biztos jó lesz
Próba cseresznye.
Amúgy ez az:
Ha nem javul meg, akkor egy rendszergazda parancssorba írd be hogy : SFC -Scannow
Ha ez nem vezetne eredményre, akkor a hibás nyelvi fájlokkal van a gond, ilyenkor át kell váltani a rendszer teljes nyelvét angolra majd vissza magyarra. Ez akkor fordulhat elő ha nem Ultimate rendszerre telepítettél nyelvcsomagokat például. De magától is megesik néha.
-
Namelesske
addikt
válasz
steve24 #14816 üzenetére
Az UAC-hoz lehet kivétellistát adni, ha a feladatütemezőben rendszerfolyamatként létrehozol egy bejegyzést majd csinálsz neki egy parancsikont. Ez elég körülményes de itt a leírás:
Ha automatizált meg oldást keresel akkor a Winmatrix megoldása a nyerő:
A létrehozott parancsikont használhatod, vagy az indítóbejegyzést is átszerkesztheted ha rögtön indulás után kérdez a parancsikonból kimásolt paranccsal.
Az UAC-t mindenképpen tartsd bekapcsolva mert megakadályozhatod vele azoknak a folyamatoknak a futását amit nem te kezdeményezted, és a rendszergazda jogok kiosztásáért is az felel. Hatásos védelmet nyújt a .bat fájlos férgek ellen is.
-
Namelesske
addikt
-
Namelesske
addikt
DirtyWindows Tweaks 5
Örömmel jelentjük be, hogy elkészült a következő DirtyWindows Tweaks kiadás! Szinte napra pontosan két éve jelent meg az első kiadás, és nagy odafigyeléssel készítettük ezt az ünnepies kiadást.
-
Namelesske
addikt
válasz
Steelmanus #14710 üzenetére
Dehogy is
Tanultam a hibáimból, egyik dw-s sráccal a kommented hatására ma összedobtunk egy olyan programot ami legalább két módon készít biztonsági mentést, és csináltam egy visszavonó bejegyzést is amivel a gyári beállítások visszaállíthatóak.
Hamarosan elérhető lesz. 90%-ban készen van. Mostantól alapbeállításon nem módosít szinte semmit csak a Current User részen. Egy menübe rejtett kapcsolóval pedig aktiválható a régen letöltött fájl. Tettünk bele szerkesztő funkciót is amivel bárki belenézhet mielőtt alkalmazná. Nem profi cucc, de sokkal jobb mint leírásokat olvasni. Ja igen és a dokumentációra is nagyobb hangsúlyt fogok fektetni az is helyet kap a programban.
-
Namelesske
addikt
válasz
@matthew@ #14692 üzenetére
Aha, értem a problémádat.
A feltört KERSZ progival volt már dolgom.
Az XPM tökéletes lesz neki. Majd ha felraktad a gépedre megjelenik minden a startmenüben, és lesz olyan hogy XP mód. Amikor elindult megnyitod a Virtuális gépek nevű mappát a felhasználói mappádban jobb klikk az XP módra és ott mindent be tudsz állítani egy helyen.
Szerk:
A hálózati adaptereket is kapcsold ki.
(#14696) cigam
Nincsen benne az árban. Ezt csak stikában intézik (vagy benne van az árban csak lenyúlják ahogy írtad és nem is tudunk róla).
-
Namelesske
addikt
válasz
@matthew@ #14687 üzenetére
Szia!
Az XP mód egy sima telepítő és amikor törlöd viszi az összes cuccát magával. Viszont jól be kell állítani, mert alapból minden meghajtóhoz hozzáfér, és ugye akkor nincs ami megfogja a vírusokat.
Akkor érdemes ezt a módszert használni, ha nincsen legális Windows-od amit futtatnál virtualboxban (vagy Windows Virtual PC-ben) Szerintem érdemes kikapcsolni az integrációs szolgáltatásokat meg a meghajtó megosztást mielőtt neki kezdenél egy ilyen izolált környezet kialakításának, mert az XPM nem az.
-
Namelesske
addikt
válasz
Steelmanus #14684 üzenetére
Az egész úgy kezdődött, hogy elmentettem magamnak pár alap dolgot amiket szoktam telepítés után beállítani. Utáltam túrni a registry-t.
Felraktam az egyik fórumtopikba, és durván rákattantak. Na elkapott a bizonyítási vágy, meg a hiúság és mindenkinél jobb akartam lenni.
A másodikat már úgy raktam fel, hogy direkt sokak számára megfeleljen.
A harmadiknak már hírverést csináltam a blogomban (első hülyeségem)
A negyedikre már csak azért tettem bele valamit, hogy legyen (elkapott a chrome számozási meg fejlesztési morál)
Addig húztam ezt a dolgot míg már tejes ellentmondásba kerültem saját magammal, hogy évekig mondtam hogy nem nyúlunk a szolgáltatásokhoz, nem barmoljuk el a lapozófájlt, nem zárunk be mindent idő előtt stb.
Aztán persze hogy többen megtalálták, nagyobb lett a nyomás. Mindig voltak elgépelések, félre informálódások. Minden újabb kiadásnál egyre kínosabb lett, és nem igazán bírtam hogy ha van valami (sokszor kiderült alaptalnul) akkor szarrá flémelnek, hogy backdoort nyitok a Windows-ban meg ilyenek. Szóval idegrendszer, meg pofa kellett ahhoz hogy hazudjak magamnak, és még úgy is csináljak hogy amit teszek jó.
A DW-t nem kukázom mert van aki megértette a lényegét, hogy leszedi kitörli ami nem kell és alkalmazza. Viszont volt aki r1 és nekik kellett frissítőt készítenem, gyárilag butított verzió, stbstbstb.
A jövőben esetleg egy programként él majd tovább a DWT, viszont azt meg azért nem akartuk mert kismillió nálunk jobb közösség és alkalmazása létezik már. Minek plusz 1.
Inkább írok egy cikket arról ami jó. Szóval érted.
Sajnálom hogy ha valakinek kárt, vagy csalódást okoztam.
-
-
Namelesske
addikt
válasz
zoli62 #10311 üzenetére
Üríteni kell az esemény naplókat teljesen, majd törölni kell a hibajelentéseket a megbízhatósági előzmények lap alatt, majd törölni kell az C:\Programdata\Microsoft\RAC mappát, majd újra indítás.
A feladat ütemezőben a Microsoft RAC mappában futtatni kell az RAC-Task nevű folyamatot.
Ha ezek után nem frissül, akkor saját tulajdonba kell venni a C:\Programdata\Microsoft\RAC mappát és annak elemeit is. Majd újraindítás után ismét futtatni az RAC-Taskot. Ha így sem akar működni akkor telepíts valamit vagy frissítsd a MSE-t vagy a Defendert hogy legyen bejegyzés a naplókban majd próbáld újra futtatni az RAC-taskot.
Ezt addig kell játszani amíg el nem indul. Lehet többször kell törölnöd az RAC mappát és az esemény naplót is.
-
Namelesske
addikt
válasz
gordonfreemN #10253 üzenetére
Van a gépben egy másik GPU is az egy integrált HD3200 azzal minden normális.
Garancia már nem hinném hogy lenne rajta, mert lekopott a széria szám az aljáról. Szét szedtem, de nem látok semmi bajt vele teljesen tiszta a gép, és a hőfokok is jók.
-
Namelesske
addikt
Ide is elsírom bánatomat:
Lassan két éve hibátlanul szolgált a laptopom. Három napja egyszerűen nem bírok vele. Úgy kezdődött az egész probléma, hogy a flash videók helyett zöld képernyő volt. Aztán már a media player classic home cinema sem játszott le semmit ami hardver gyorsítást használt.
Próbáltam mindent, BIOS frissítés, Driverek több verzió is, Windows újratelepítés, Dxdiag, Dx frissítés, stressz tesztek, mindent. Egyszerűen nem akar menni semmi aminek kéne hardver gyorsítás.
A probléma tovább súlyosbodott, most már a Windows kékhalállal és a videókártya újraindításával reagál a dolgokra.
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További adatok a problémáról
BCCode: 100000ea
BCP1: FFFFFA8008DA6060
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Gyűjtőazonosító: X64_0xEA_IMAGE_atikmdag.sys
Kiszolgálóinformáció: 54253e19-ef8a-42dd-adb1-b49e96c70c41
Leírás
A videohardver hibája miatt a Windows nem működik megfelelően.
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: LiveKernelEvent
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További adatok a problémáról
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA8009C88010
BCP2: FFFFF88007EC67F8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Gyűjtőazonosító: X64_0x117_Tdr:2_IMAGE_atikmdag.sys
Kiszolgálóinformáció: ccbebce8-0d84-48d9-a180-3efdf8227824Hardverem:
ASUS K50AB Notebook
ATI HD4570 512MB
AMD Turion X2 2.2Ghz RM-74
4GB DDR2 800 Dual RAM
500GB HDDWindows 7 Professional SP1
Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást amiben tudtam, de ez így nem állapot. Találkozott már valaki közületek valami hasonlóval? Esetleg készüljek fel, hogy a gép eltávozik? Mi ez? Mit mondtok rá?
-
Namelesske
addikt
DirtyWindows Tweaks 4.5.1 Biztonsági frissítés!
Kedves DWT felhasználó! Sajnálatos hiba csúszott a szerkezetbe, és hiba javítására kényszerültem. A hiba viszonylag súlyos, ezért fontos a frissítés alkalmazása! A hiba abban áll, hogy véletlenül engedélyezi a letiltott autorun-t a Windows rendszerekben.
Hogy pontosan mi történt?
Az Auslogics Boost Speed Tweaker moduljában beállított értékeket nem alkalmazta és én rossz értékeket exportáltam a saját beállítás jegyzékemből. Továbbá a program fordítói nem voltak tisztában az Automatikus Lejátszás és az Automatikus Futtatás fogalmával, és a félrefordítás következtében rossz funkciót akartam szabályozni. Figyelmetlenségem miatt nem is feltételeztem, hogy hibásak az értékek. Elnézést kérek mindenkitől akinek kellemetlenséget okoztam. Viszont van egy jó hírem, sikerült finomítani is valamin. A CPU Prioritás ütemezőjének értékét farkas0kutya szerint jobb, ha áthelyezzük egy szinttel feljebb, mert akkor mindenre érvényes lesz. Szóval ez a funkció hatékonyabb lett.
Letöltés és információk:[link]
-
Namelesske
addikt
válasz
Sub-ZeRo #10055 üzenetére
Mindegy én nem tudom tegnap előttig semmi bajon nem volt a flash-sel tegnap megnyitottam egy videót nem akarta lejátszani zöld képernyő probléma. Már láttam korábban is a többi topiba. Na most vagy a Youtube-nál szartak el valamit, vagy nemtudom de azóta mindenhol omlik a flash meg kifagyasztja percekre a böngészőket.
-
Namelesske
addikt
Ááááááááááá rohadjon meg a flash player, az egész kóceráj akkora egy fos, szerte szét fagyasztotta a gépem, a youtube. Beleszart a megbízhatósági előzményekbe. Mindenhol örök fagyás. Azonnal fabrikáltam egy flashblockot és átállítottam a youtubeot html5 re. Akinek zöld képernyős problémája van annak
www.youtube.com/html5
-
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #10019 üzenetére
Így kell: [link]
Mindig csinálj biztonsági másolatot, vagy visszaállítási pontot! Ez nagyon fontos.
Úgy látom, hogy majd írnom kell hozzá egy .bat fájlt ami megcsinálja magától és alkalmazza a DWT-t. Mert hiába írom le, a felhasználó magától nem fogja megcsinálni. Asszem úgy írom meg, hogy csináljon mentést a registry-ről is.
Na legalább van mit megvalósítani majd a DWT5-ben
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #10017 üzenetére
Simán jó mindenre
Ennyi RAM-mal még ajánlott is! Próbáltam megalkotni a neten elérhető legjobb legbiztonságosabb legteljesebb ilyen .reg fájlt. De nem ám úgy hogy ráerőltetem másokra a saját dolgaimat, hanem a Windows érintetlennek hasson, csak épp jobb legyen.
Ugye a 4.5-öt raktad fel?
Mod:
Ja igen az én érdemem, persze mindig csinálj biztonsági másolatot, vagy legalább egy vissza állítási pontot mielőtt bármit tennél.
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #10014 üzenetére
Látom nem is lett rossz !
-
Namelesske
addikt
válasz
geprombolo #10011 üzenetére
Semmi gáz, ha rátetted az újat egy az egyben, ha nem szabtad testre (értsd nem írtál magadnak át benne semmit) Akkor ugyan az mintha frissítetted volna.
Annyi, hogy gondoltam azokra is akik testre szabják, így a frissítő nem barmolja el amit ők már átírtak, csak hozzátesz.
-
Namelesske
addikt
válasz
geprombolo #10005 üzenetére
Igen van.
A driverek lapozásának tiltása vissza került, plusz két új biztonságot növelő beállítás is belekerült.
Eddig ez a legjobb DWT kiadás véleményem szerint, és megéri frissíteni a 4.1-ről mert a driverek lapozásának tiltása sokat gyorsíthat még a rendszereden. A 4.0-ról is a biztonságot javító beállítások miatt.
-
Namelesske
addikt
válasz
Kolondrum #10006 üzenetére
Ez Windows Developer Preview ugye? Mert ebben a defender az már teljes értékű MSE. Nem tiltotta le valami másik program, és azóta nem tud elindulni? Próbáltad a szolgáltatásokban aktiválni? Ha nem sikerül akkor próbálj meg rátelepteni egy MSE-t és az automatikusan kikapcsolja a defendert és a védelem is megmarad. Kicsit gányolás, de hátha megoldja.
-
Namelesske
addikt
válasz
geprombolo #9990 üzenetére
Igen én vagyok
Nagyon szívesen, a kommented hatására gyorsan frissítettem is.
-
Namelesske
addikt
Sziasztok!
Látom nagyon sokan használjátok a DWT-t. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire sikeres amit összehoztunk. Megtiszteltetés, hogy bejelenthetem a DirtyWindows Tweaks 4.5-öt!
A frissítés végre rendbe teszi azt a kis kavarodást amit az előző verziók okoztak, és növeli a biztonságot is. Hasznájátok örömmel!
További infók és letöltés: [link]
-
Namelesske
addikt
válasz
geprombolo #9988 üzenetére
Aztán ha már minden szuper, hasít a win, akkor lehet tolni rá egy DWT 4-et. Csak hogy gyorsabb legyen, meg stabilabb.
Ez meg nekem elismerés
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #9982 üzenetére
Egy puhára gyúrt, és kívül szigetelt alufólia gubicsból.
A legjobb, ha egy rotring vagy más kupakjával formán tartod ameddig felszúrod, de a szigetelésre nagyon vigyázz.
-
Namelesske
addikt
"Az a 60G nem túl sok. Ahhoz hogy gond nélkül lehessen használni a rendszert"
Na ne viccelj. 64 Bites Windows 7 Professional-t használok, minden program naprakészen. 45 Gigát kapott és most is van rajta 17.9 GB szabad hely. Office 2010, Adobe Photoshop CS5, és még legalább 50 program van felrakva mellé. Nincs olyan amit ne tudnék elvégezni (CAD tervezésen kívül). Nem tudom milyen elvetemült embernek kell lenni, hogy 60 giga ne legyen elég. Játékokból is elég csak épp azt a egy kettőt a Renszeren tárolni amit használsz. SteamMover segítségével telepítés nélkül mozgathatóak más partícióra és vissza.
Nem trollkodni akarok, csak megjegyzem, hogy azért ne szálljunk már el.
-
Namelesske
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #9883 üzenetére
Nem baj, csak nem vagyok biztos sokszor a saját tudásomban, majd azér figyelj arra is hogy mit válaszolnak az hszeimre, és abból szűrd le a helyes infókat.
-
Namelesske
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #9880 üzenetére
Egyes illesztőprogramokat úgy írnak meg, hogy azokat kilapozhassa a rendszer. Ezzel semmi probléma nincs. Vannak programok amik direkt használják a lapozófájlt mert úgy vannak megírva. Amit most látsz az teljesen normális.
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #9878 üzenetére
Örülök, hogy segíthetek
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #9876 üzenetére
Majdnem erősebb mint az asztali gépem
Nem olyan múzeális az. A procijával lesz szopó mer gyenge. Majd ha kész vagy nézd meg a cikkemet a DW-n segít optimalizálni a régebbi gépekre.
-
Namelesske
addikt
válasz
Something_ #9872 üzenetére
Windows 7 32bit de rögtön ez a gép tökéletes neki, a proci kevéske, de a ram meg minden tökéletes. Home Premium vagy Professional-t neki.
-
Namelesske
addikt
válasz
Domlor5 #9856 üzenetére
Mert a 32 bites rendszer nem képes több memóriát megcímezni mint 4GB és ebbe beletartozik a videokártya és többi hardver memóriája is. És mielőtt jönne a kérdés, nem nem lehet valahogy felismertetni, mert ennek a technológiának itt a vége ennyi a korlátja.
Tegyél fel egy 64 bitest, ha akkor is csak 2 giga van akkor valami az alaplappal van elcseszve.
-
Namelesske
addikt
válasz
kriszwells #9832 üzenetére
Hát igen látod, van fejlődés a driver támogatásban. A hangkártya drivert mindenképpen tedd fel, a videókártya driver is jótékonyan hathat a teljesítményre és az energia gazdálkodásra. Ha a többivel nincsen gond akkor azokat ne bántsd.
-
Namelesske
addikt
válasz
kriszwells #9829 üzenetére
Kelleni fognak illesztőprogramok. Van amit felismer, de szinte biztos hogy a multimédia gombok, meg a többi hülyeség igényelni fogja a saját drivert.
A formázás azért lehet olyan gyors, mert a Windows 7 gyorsformázással telepít. XP-n is van gyors formázás és ott is kb ilyen gyors.
Attől függ milyen böngészőt használsz. Lehet ki kellene kapcsolni a hardveres gyorsítást a böngésződben.
-
Namelesske
addikt
válasz
eketomy #9770 üzenetére
Hát igen próbáltam valahogy egy kicsit jobbat írni mint a többiek. Nem találtam a neten semmi jót ezért elkészítettem magamnak, és felraktam a fórumunkba az első verziót. Annyian rácuppantak hogy elkezdtem frissítéseket gyártani hozzá, és itt járunk. Mindig fontos szempont volt, hogy ne okozzak hibákat. Persze vannak bénázások is, de azok főleg a sietve összeollózott kiadások miatt voltak, mert nagyon megakartam felelni mindenkinek, de inkább vissza vettem és biztosra mentem. A 4.0-val szénné lehet tuningolni a gépet, a 4.1 meg lazán és biztonságosan javít a felhasználói élményen. Ennél többet már nem nagyon lehet kihozni a Windows-ból szerintem.
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #9681 üzenetére
Senki?
-
Namelesske
addikt
Sziasztok!
Van egy kis problémám, hátha tud valaki segíteni. Tudom, hogy egy újra indítással orvosolható lenne, de én rohadtul nem akarom újra indítani a gépemet.
A problémám a következő, már Windows 7 RTM óta ismerem, és mostanáig nem kezdett el rohadtul zavarni, de most már zavar.
Az első, az hogy ha sokáig használom a gépet egy huzamban akkor néha ilyenné változik a parancssor ablaka:
Nincsen 8x12-es betű méret.
A második, pedig hogy amióta kijött az SP1 (nem most volt már) a hangkeverőben a programok neve mellett (szintén hosszú használat után) kis négyzetek jelennek meg.
Ezekre szeretnék megoldást találni. Windows 7 64-bitet használok, teljesen gyári semmi buhera. ASUS K50AB Notebookom van. Nincsen szénné tweakelve, sem semmi hülyeség nincsen vele. A gép rendben van, most 9 napja fut folyamatosan a Windows.
A Windows újra telepítése nem jöhet számításba, mert nem oldja meg a problémát szóval az ilyenek kíméljenek.
Köszi előre is. Üdv:
Ném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest