- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Đusty
addikt
válasz
Tomi0703 #34751 üzenetére
Az az ajánlott 400 jó lesz, valamiért ajánlották nálam okosabbak bár mire elolvastam én még rég 16-al használtam, úgy sem volt gond de miután elolvastam felvittem 50-re:-). (min 50 max 100) De mondom jó a 400. Nem kell feleslegesen gyalúltatni az ssd-t meg nem kell annyira félteni sem mint ahogy gondolná az ember így nincs ennek olyan nagy jelentőssége amíg nincs gond.
-
válasz
Tomi0703 #34721 üzenetére
Ha kész volt a partíció és törlés, új létrehozás nem volt akkor nincs 100 megás partíció, mert a C-n lesznek az indító fájlok. Ha telepítés előtt törölted a partíciót és újat létrehoztál akkor lesz 100 megás partíciód.Kötetet törlöd /100 megásat/ majd amihez hozzá adod oda kötet kiterjesztése. De ez cask akkor működik, ha a 2 partíció egymás mellett helyezkedik el.
-
-
-
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Tomi0703 #34490 üzenetére
Azzal majd ráérsz foglalkozni a lemezkezelőben az új win alól. Az SSD-t benyomod (a HDD-t lehúzod), kipakolod egy pendrive-ra a decemberi frissítésekkel ötvözött telepítőt, aztán mehet a móka.
Utána HDD benyomod, és az említett panelen letörlöd a redszerpartícióját és a hozzátartozó 100 megás sallangot. Aztán ugyanott megoldható, hogy kiegészíted a tároló partíciót úgy, hogy elfoglalja a felszabadult területet is (extend volume). Amiben nem vagyok biztos, hogy extendnél lehetséges-e fájlvesztés, vagy nyugodtan mívelhető.
-
lck
senior tag
válasz
Tomi0703 #27170 üzenetére
lnk kiterjesztést hozzátársította az exe-hez Beállításokban nem lehet visszarakni.
Ezt a reg fájlt töltsd le csomagold ki és futtasd le a gépen.
Helyrehozza. -
-
Hunork
veterán
válasz
Tomi0703 #10096 üzenetére
Utolsó működőképes állapot? Úgy sem? (vagy valami hasonló, most szó szerint nem biztos)
Nézd meg az msconfig-ban, hogy az Általános fülön mi van bejelölve. Nézd meg az Automatikus indítás fülön, hogy mi indul el.Ha más nincs, telepítőlemezzel indítsd el és Javítás.Szerk újra: Na, akkor az jó, mindenki heppi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest