- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Nagyszüleimnél van egy gép (Prescott 2,8ghz, 1,5 giga ram, Ati 9600 vga) jelenleg XP fut rajta. Erre Win7, vagy felesleges, maradjon az XP? -
Tomi0703
addikt
Üdv.
Lenne értelme egy P4-es gépre Win7-et rakni?
Spec: Abit IC7G lap, Pentium 4 2,8 Ghz proci, Randeon 9600XT VGA, 512 MB Kingmax DDR-400 ram.Tudom... 1 giga a minimum ram amit megadnak, esetleg azt ha kibővíteném úgy? De ha elfut 512-őn is akkor úgy még jobb lenne.
-
Tomi0703
addikt
SSD-vel kapcsolatban olvastam a hibernálás kikapcsolásáról és a lapozófájlról.
Nos, hibernálást nem használom (alvó módot használok), szóval ezt kikapcsolnám, csak nem találom, hogy hol van.
Lapozófájl. Van 8 giga RAM-om. Olvastam, hogy állítsunk be 400 mb-ot fixen neki. Ez elég lesz, bármi hátrányom származik belőle? Vagy kikapcsoljam, hagyjam auton?Itt kell beállítani ugye? Min, meg max érték megadásával.
-
Tomi0703
addikt
A 100 megás külön partíció miatt?
(#34500) KAMELOT: Pendrivet most fogok rendelni ebayról, szóval az lesz, csak az még nem msot lesz. HDD nem kell, meg most lém sincs rá.
Valahogy megpróbálok helyet csinálni a másik partícióra.
(#34501) qqcqqc: Most átnéztem rendesen, hogy mi az ami kell rendesen és mi nem. Lesz annyi helyem.
(#34502) bwooster: Mégis lesz elég helyem. Akkor is ezen a módon csináljam vagy teljesen mindegy?
-
Tomi0703
addikt
válasz
LonGleY #34491 üzenetére
Köszi. Pendriveom sajna nincs. Egy link nekem is kellene erről a telepítőről.
Csak az a gáz, hogy sok dolgog van ami kell azon a partíción, a másik pedig megvan telve. Azt valahogy nem oldható meg, hogy csak a Wint törlöm (meg program files stb.) a többi cucc pedig marad?
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Holnap telepítem a Win-t SSD-re. 1 winyó van a gépben ketté osztva. Lehetséges ugye, hogy letöröljem a Wint a HDD-ről és utána mehet SSD-re? -
Tomi0703
addikt
válasz
Sub-ZeRo #28656 üzenetére
dvd boot után semmit nem tudok nyomni mert betölti a fájlokat végigfut a csík és fekete képernyő. Vagy esetleg máshogyan?
A parancsokat milyen bill. kombinációval lehet beírni vagy mit kell nyomni?
Bocs, ha balf@szságokat kérdezek, nem vagyok akkora király ebben a témában, szóval mindent a számba kell "rágni". -
Tomi0703
addikt
Üdv!
Adódott egy problémám. Nem indul a Win, mert egy indítófájl hiányzik. Nos, berakom a lemezt, boot, dvd-ről való indítás, oké. Be is tölti a fájlokat, viszont ezután jön ugye a Starting Windows képernyő, továbbfut, majd ezután nem jön be a telepítő, hanem full fekete kép. A lemez pörög. Nem értem, volt, hogy áramtalanítva volt a gép majd egy napig, ezután bejött minden faszán, viszont a partíció választáskor formázni akartam és ott megakadt.
Korábban már volt ilyen problémám (akkor is az a bizonyos indítófájl hiányzott), akkor egy napig szenvedtem vele, de valahogy felment a Win, most viszont már 3 napja ezzel szarozok.
Nem hinném, hogy a lemezzel lenne a gond és a dvd is jó (de ezt kipróbálhatom egy másikkal). Szóval tanácstalan vagyok, ha tudtok kérlek segítsetek. -
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Ez nem pont a témához kapcsolódik, szóval offba is teszem.
Amatőr kérdés lesz, de sajnos én nem tudom. Húgom valami torrentfájlt nyitott meg és azt mondta, hogy minden program a UTorrenthez van rendelve. Letörölte a a progit de így sem jó. Hogy kellene visszaállítani, hogy ne egyesével kelljen társítgatni? -
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Mit gondoltok, egy ilyen gépre érdemes lenne feltenni a Win7-et, vagy maradjak inkább az XP-nél?
(#23383) Sub-ZeRo: Rendben, köszönöm szépen!
-
Tomi0703
addikt
hali.
a gepem folyton csokkentett modban indul el. ujrainditas utan kivalasztom a win normal modu inditasa es ugy is a csokkentett mod indul. miert?
koszi elore is.
szerk: (#10097) Hunork: koszi, kozben megoldotott. egy progi miatt csinalta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest