Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
peter889 #69176 üzenetére
Egyébként mit tennél az öreg vasra, egy Win7-et ? (Jól értjük az eredeti célt ?) Az SSD-re, mint C: meghajtó, tehát rendszer. (Legalábbis vagy az egész, vagy egy része, egy partíció).
Az adatlapodra nézve:
ASRock 960GM-GS3 FX, Athlon II X2 240e, Sapphire HD 5670, 4GB Kingmax Nano Gaming 1600MHz, Chicony Hipro 380W, 2 db. WDC WD5000AAKX (RAID 0), Maxtor 80 GB DiamondMax Plus 9, Samsung SyncMaster 2693HM, SSD: SAMSUNG 256GB 860 PRO SATA 3 2.5", Notebook: HP 255 G4, Op. rendszer: Windows 7 Ultimate (64 bites)Ebben látok egy veszélyt, kiemeltem vastaggal. Ennek kapcsán:
A RAID tömb nekem egyelőre kelleni fog adattárolásra is, míg nem veszek egy nagy HDD-t (Pl. WD RED 2 TB), hogy róla az cuccokat lementsem.Nem félsz, hogy ha egyik HDD-d megdöglik, ugrik minden adatod ezen a raid0-n, akkor is, ha a másik HDD jó marad ?
Az egyetlen Pendrive-om, amin most a Win7 van, azt hiszem, NTFS fájlrendszerű, mivel korábban HD filmhez használtam. Még akkor azzal is pepecselni kell majd...
Szerintem nem, valszeg jó az, ha telepítőig eljutottál vele.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Interactive Brokers társalgó
- Bitcoin topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest