Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Engedélyezve vannak. Most megpróbálom újra létrehozni őket, de nem sok remény van, hogy jó is lesz.
-
adamka16
őstag
Sziasztok! A problémám a következő lenne!
Adott egy asztali PC, 2 rendszergazdai fiókkal és egy általános jogú felhasználóval. A gépet én használom a legtöbbet, mint egyik admin fiók. A minap többszöri újraindítás után észrevettem, hogy a bejelentkezési ablaknál csak egyedül az én fiókom képe van a megszokott 3 ikon helyett. Ha, felhasználóváltásra megyek és bepötyögöm a másik user nevét, akkor beenged szó nélkül. De miért nem jeleníti meg mind a 3 felhasználót, miért csak a sajátom???? Nem babráltam se registry-t se semmit. Várom az ötleteket! -
adamka16
őstag
-
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem egy Blade nevezetű téma packot, viszont arra nem gondoltam, hogy a logon képernyőmet is megváltoztatja. Na már most, ha letörlöm a gépről a témákat, és visszaállítom az alap win7 témára, a logon marad a blade-féle. Logon studio-val próbáltam megváltoztatni, de nem változtatja meg. Hogy írtsam ki ezt a szutykot a gépemről?????

-
adamka16
őstag
Üdv mindenkinek!
Az alábbi problémám lenne a windows-ommal:

keretek vannak az ikonjaim körül.
valamit egy másik probléma is felütötte a fejét. egy idő után notebookon és pc-n is az épp futó programoknál ugye ha fölé viszed az egeret, akkor az egér felé fehérebb lesz. van mikor ez csak úgymarad, hiába húzom bele az egeret, olyan mint ha megfagyna a tálca, de a funkciók ugyan úgy megmaradnak. ha ismét jelentkezik, arról is készítek egy képet.ja igen, mind a két gépen win 7 prof x64 msdn, regisztrált!
Aktív témák
- Windows 11
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Filmgyűjtés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze..