Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
sirály12
üzenetére
Meglett bűnös!
A gépben nincs alapból soros/párhuzamos port, és egy kártya van ezért belerakva. Ennek a kártyának a driver-e okozta a galibát. Eltávolítva megszűnik a jelenség. Csak az a baj, hogy a kártyát használni akarom. A driver a legúljabb win7-es 64 bit-es, nincs másik.
Mit tehetek? -
sirály12
őstag
Az csak a proci terhelése nem?
Szerk.: Mármint ez egész proci terhelése. Nekem egy magnak kellene tudnom terhelését.
Mert így nem veszek észre semmi különöset, vagyis nem tudom mi hibás. Kiugró terhelést egyik progi sem generál itt.
-
sirály12
őstag
Az erőforrás figyelőt már néztem, de itt nem tudom megnézni, hogy mi melyik magon fut. Nekem olyan dolog kellene, hogy egy magon mit futtat a win.
-
sirály12
őstag
Egy problémával fordulnék hozzátok.
Van-e olyan program win7-re, amivel megtudom nézni, hogy a proci melyik magján mi fut? Vagy mi terheli?Mert egy olyan problémával küzdök, hogy a procimon ez egyik magot valami folyamatosan terheli, de nagyon. Eddig nem volt ez, csak vagy 2 napja. Már próbáltam sok mindent, lelövöldöztem a progikat egyenként, szinte mindent kilőttem, semmi. uninstalláltam progikat, semmi.
Jobban már nem akarom szétbombázni a wint, mert elég sok minden van rajta, ami kell. Ha tudnám mi terheli azt az egy magot, akkor azt kilőhetném.
Vírusirtóm van tűzfal van, szal féreg nem hiszem, hogy lenne a gépen.
És fura, hogy mindig ugyanazt a magot terheli. A procim 4 magos ht is van, így 8 magot látok, és a 6-os magot terheli valami, 70-80% között folyamatosan.
Előre is kösz a segítséget.
u.i.: csökkentett módban minden rendben van. Ott nincs meg ez a hiba.
Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest