- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
klayton#1
tag
Meg lehet oldani, hogy a rendszer csak hetente egyszer ellenőrizze, hogy vannak-e win updatek? A control panel beállításoknál be lehet ugyan állítani, hogy automatikus telepítés esetén csak hetente egyszer telepítsen, viszont én azt szeretném, ha csak hetente egyszer ellenőrizné, hogy van-e update és én eldönthessem, hogy akarom-e akkor épp telepíteni vagy sem (a control panelben ezt nem lehet ütemezni). Valakinek van esetleg ötlete?
-
klayton#1
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Hali, én a Partition Wizard bootolható verzióját ajánlanám. Ingyenes, egyszerű, gyors. Pont ma írtam ide én is, csak rendszerpartíció-átméretezés miatt, de biztos vagyok benne, hogy erre is alkalmas lesz [shrink + merge és sima]. Hajrá!

-
klayton#1
tag
Adott egy laptop egy viszonylag nagy merevlemezzel, viszont előre telepített Windows 7 Home verzióval jött, és az egész egy C partíción van rajta. Szeretnék külön egy 500 gigás partíciót, a beépített formázó "Shrink" funkciója viszont csak 330 gigát engedne lecsippantani. Van lehetőség arra, hogy ezt bármilyen programmal avgy tweakkel elérjem, teljes formatálás és újratelepítés nélkül? A választ előre is köszönöm!

-
klayton#1
tag
hali,
szeretnék egy dual bootos setupot megcsinalni. adott egy 160gb-s vinyo. arra gondoltam, hogy ezt 3 felé osztanám, 1 ntfs windows 7-nek, 1 ext4 linux és egy ntfs az adataimnak. a linuxnak ált 10-15 gigát szoktam adni, elég helytakarékos. azt nem tudom, a win 7-nek mekkorat kene. az asztali gepemen 100gigás win particiom van [erre mennek a programok is], de ez hatalmas, es a laptopban kisebb vinyom van ugye.. valakinek esetleg van vmi tapasztalata, hogy milyen minimális működőképes mérete van a win 7-nek? köszi
Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest