- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
klayton#1
tag
Meg lehet oldani, hogy a rendszer csak hetente egyszer ellenőrizze, hogy vannak-e win updatek? A control panel beállításoknál be lehet ugyan állítani, hogy automatikus telepítés esetén csak hetente egyszer telepítsen, viszont én azt szeretném, ha csak hetente egyszer ellenőrizné, hogy van-e update és én eldönthessem, hogy akarom-e akkor épp telepíteni vagy sem (a control panelben ezt nem lehet ütemezni). Valakinek van esetleg ötlete?
-
klayton#1
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Hali, én a Partition Wizard bootolható verzióját ajánlanám. Ingyenes, egyszerű, gyors. Pont ma írtam ide én is, csak rendszerpartíció-átméretezés miatt, de biztos vagyok benne, hogy erre is alkalmas lesz [shrink + merge és sima]. Hajrá!

-
klayton#1
tag
Adott egy laptop egy viszonylag nagy merevlemezzel, viszont előre telepített Windows 7 Home verzióval jött, és az egész egy C partíción van rajta. Szeretnék külön egy 500 gigás partíciót, a beépített formázó "Shrink" funkciója viszont csak 330 gigát engedne lecsippantani. Van lehetőség arra, hogy ezt bármilyen programmal avgy tweakkel elérjem, teljes formatálás és újratelepítés nélkül? A választ előre is köszönöm!

-
klayton#1
tag
hali,
szeretnék egy dual bootos setupot megcsinalni. adott egy 160gb-s vinyo. arra gondoltam, hogy ezt 3 felé osztanám, 1 ntfs windows 7-nek, 1 ext4 linux és egy ntfs az adataimnak. a linuxnak ált 10-15 gigát szoktam adni, elég helytakarékos. azt nem tudom, a win 7-nek mekkorat kene. az asztali gepemen 100gigás win particiom van [erre mennek a programok is], de ez hatalmas, es a laptopban kisebb vinyom van ugye.. valakinek esetleg van vmi tapasztalata, hogy milyen minimális működőképes mérete van a win 7-nek? köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest