Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
sarkan
aktív tag
Most szeretném lecserélni a laptopomat.
Hétköznapi felhasználáshoz (netezés, filmnézés, zenehallgatás, skype, szövegszerkesztés) mekkora az ideális memória méret?
4 Gb elég vagy kérjek még?
-
sarkan
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Új aksi van benne, egyébként fusi xi 2428-as a gép és kb három éves.
általában töltőről használom, nincs is benne az aksi, de valamiért nem volt áram a Balatonon és akkor akksiról kellett volna használnom.
-
sarkan
aktív tag
sziasztok!
Van egy laptopom, féléve windows7 fut rajta eddig minden gond nélkül (igaz a webkamerához nem találtam drivert, de ez nem nagyon érdekel).Viszont pár napja azt vettem észre, hogyha akkumulátorról megy a gép rettenetesen lelassul.
Programok indítása több perc, mire betölt egy oldalt a neten megkávézom stb....Próbáltam az energiagazdálkodásnál beállítani, hogy ugyanazokkal a feltételekkel fusson mint áramról de nem hatott.
Tudtok valami megoldást?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest