Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KaiotEch
üzenetére
Hát, akkor max azt csináld, hogy az asztalra csinálj valami mappát, és próbáld meg úgy, amúgy UAC tökig ki van kapcsolva? Műveletközpontban is ki van minden lőve? Bár kétlem, hogy az csinálna ilyet.
Én simán tudok asztalra menteni, és annyi, hogy UAC van kikapcsolva, sőt ha be volt kapcsolva, akkor is ment, akkor csak a gyökér mappákba nem tudok írni csak úgy, de asztalra simán.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KaiotEch
üzenetére
Én ilyennel csak akkor találkoztam, ha volt UAC, és a gyökér mappába akartam menteni/másolni bármit is. Ha kikapcsoltam, akkor ez megszűnt. MSN szokott szívozni fileküldésnél, szal ott meg max a OneCare-t telepíteni kell, azt kész. Böngészőben hogy van beállítva neked, auto-n tölt valahova, vagy mindig megkérdezi, hogy hova töltsön? Próbáld meg azt, hogy mindig kérdezze meg, és te add meg, hogy hova mentsen, pl én is, ahogy alattam is írták, asztalra szoktam és így nincs gond.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Amivel töltesz le, azt rendszergazdaként inditsd el. Asztalon megtalálod könnyen :d Ha a dre csinálsz egy LETÖLTÉSEK mappát abba tölt a böngésző msn torrent kazaa dc emule minden azt is meg lehet találni könnyen, illetve a letöltéseken belül lehet csinálni minden programnak külön mappát ahogy nálam is volt és akkor még könnyebb, most van egy külön vinyó a gépben a letöltéseknek így annak a gyökerébe megy minden, aztán helyezem át a kategóriának megfelelő mappába.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A program kapcsolja le...