Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Azt nem tudom, hogy ténylegesen milyen sebességgel menne, de arra ügyelj, hogy ez nem Vista... Olyan laposok, amelyeket Vista Home Basic-el szállítottak(és dög lassúak voltak még így is), egy W7 HP alatt meg szárnyaltak...
Ha van lehetőséged, akkor mindenképp próbáld ki(kér kölcsön valakitől egy telepítőt), mert az tényleg nem lenne jó, ha megveszed és valóban lassú lesz a gép(bár kétlem)
(persze, ha megoldható, hogy az XP-ről előtte egy teljes rendszermentés, hogy ha kell, vissza tud pakolni gyorsan)UI: Nem tudom, hogy kell-e csoportházirend(XP Pro-ban van Home-ban nincs), mert W7 HP-ben nincs group policy... Csak szólok...
-
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Starter-re sehogy nem lehet upgrade-lni, Home Premium-ra vagy "nagyobb" verzióra lehet legális módon. Ezenkívül XP-ről nem a megszokott Upgrade eljárást kell alkalmazni (mint pl Vista-ról W7-re történő upgrade esetén), hanem előtte az Easy Transferrel(windows áttelepítő) a fontos rendszer-és user mappákat, felhasználói fiókok és azok beállításait stb stb elmented, majd telepíted a W7-et egyedi telepítési módban, majd az easy transferrel visszaállítod. Részletes leírás
Én inkább egy OEM Home Basic vagy Home Premium vásárlását javasolnám (Starter-t nem lehet venni, azt kizárólag előtelepített formában érhető el) és akkor mehet a tiszta telepítés...
tudom, hogy valamelyest költségesebb megoldás, de ilyen tortúra elkerülése nekem érne annyit.
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest