- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Worker #22107 üzenetére
Szerintem a gyorsabb vinyóra tedd a win7-et. A sata-ra. HA meg telepítesz előtte az IDE meghajtót húzd le, hogy csak a sata legyen benne. (A boot fájlt ne rakja át oda, csak azért.)
Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy ha win7 egy külön vinyón jobban érzi magát.
Nekem egy 80 gigás maxtoron van és ott teljesítményben jobb, mint ha egy nagyról vágsz le egy kis darabot és úgyhasználod.dermar:Nem hiszem hogy a 7 hibája lenne. Nálam is van ilyen tapasztalat és én rájöttem, hogy az egér görgője néha nem ugrik egy kattanást, és ott rosszul érzékeli.
Szerintem az az egér hibája lesz. A másik egeremmel nekem sem volt bajom, csak most ezzel."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Worker #22148 üzenetére
Persze, akkor is jól érzi magát. Azért, mert akkor a 80 gigán csak ő van. Hogy mondjam... Ott ő van, így csak a rendszeré lesz a teljes méret. Míg ha egy másik partícióra rakod + mellete van egy adat partíció, akkor majd "lassulni" fog a rendszer, mert a fej 2 felé fog mozogni.Egyszer a rendszer partícióra, egyszer a másikra. Nem tudom, érted-e amit mondani akarok. Nekem hogy külön van, + 4 vinyó van benne, így ha netezek + másolok a másik vinyókon a rendszer nem lassul, de mikor netezek és pl a win partícióra másolok, (vagy mikor volt mellette egy másik partíció, mikor egy vinyón volt, és oda másoltam) egy dvd-ét, vagy nagyobb fájlt, akkor éreztem, hogy a böngésző sem olyan gyors, mert a fej ide-oda jár.A win haldoklott, nem igazán tudtam mit csinálni, net, zene stb. De hogy külön van, már nincs ilyen problémám. Szerintem így nagyon jól érzi magát hogy külön van.
Bocs ha zavaros, dolgozom.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Worker #22148 üzenetére
Kifutottam a szerk. időből.
Amúgy azon gondolkozok hogy veszek egy 64 gigás ssd-ét, és arra csak a rendszer lesz rakva. (igaz még messze van hogy veszek, de tervben benne van, hogy az lesz véve, meg egy nagy sz. ház. )
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
fasirTTT
őstag
válasz Worker #22165 üzenetére
igen én is így jártam régebben, de ezt megoldottam 1 progival
és most úgyvolt, hogy fenvolt XP és a W7 elromlott így azt újratettem, de akk meg csak a w7-et töltötte be XP-t nem is látta ...
most feltettem XP hátha megtudom azt csinálni mint anno, de nem... mert most meg a w7-et nemtalálja....hát a tököm kivan már (w7-et nemtenném újra, mert sok a fontos dolog ott)
Aktív témák
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- 3 havi XBOX GAME PASS Ultimate PC-re Xboxra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest