Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
válasz
Worker
üzenetére
igen én is így jártam régebben, de ezt megoldottam 1 progival
és most úgyvolt, hogy fenvolt XP és a W7 elromlott így azt újratettem, de akk meg csak a w7-et töltötte be XP-t nem is látta ...
most feltettem XP hátha megtudom azt csinálni mint anno, de nem... mert most meg a w7-et nemtalálja....hát a tököm kivan már (w7-et nemtenném újra, mert sok a fontos dolog ott) -
válasz
Worker
üzenetére
Persze, akkor is jól érzi magát. Azért, mert akkor a 80 gigán csak ő van. Hogy mondjam... Ott ő van, így csak a rendszeré lesz a teljes méret. Míg ha egy másik partícióra rakod + mellete van egy adat partíció, akkor majd "lassulni" fog a rendszer, mert a fej 2 felé fog mozogni.Egyszer a rendszer partícióra, egyszer a másikra. Nem tudom, érted-e amit mondani akarok. Nekem hogy külön van, + 4 vinyó van benne, így ha netezek + másolok a másik vinyókon a rendszer nem lassul, de mikor netezek és pl a win partícióra másolok, (vagy mikor volt mellette egy másik partíció, mikor egy vinyón volt, és oda másoltam) egy dvd-ét, vagy nagyobb fájlt, akkor éreztem, hogy a böngésző sem olyan gyors, mert a fej ide-oda jár.A win haldoklott, nem igazán tudtam mit csinálni, net, zene stb. De hogy külön van, már nincs ilyen problémám. Szerintem így nagyon jól érzi magát hogy külön van.

Bocs ha zavaros, dolgozom.
-
válasz
Worker
üzenetére
Szerintem a gyorsabb vinyóra tedd a win7-et. A sata-ra. HA meg telepítesz előtte az IDE meghajtót húzd le, hogy csak a sata legyen benne. (A boot fájlt ne rakja át oda, csak azért.)
Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy ha win7 egy külön vinyón jobban érzi magát.
Nekem egy 80 gigás maxtoron van és ott teljesítményben jobb, mint ha egy nagyról vágsz le egy kis darabot és úgyhasználod.dermar:Nem hiszem hogy a 7 hibája lenne. Nálam is van ilyen tapasztalat és én rájöttem, hogy az egér görgője néha nem ugrik egy kattanást, és ott rosszul érzékeli.
Szerintem az az egér hibája lesz. A másik egeremmel nekem sem volt bajom, csak most ezzel.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)