Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Közbe megoldottam, már régen láttam a CoD2 topik #1 hsz-ben, egy megoldást, ami talán jó az én problémámra is. Ez az, hogy a hangbeállításoknál a felvételnél engedélyezni kell a Stereo Mixert. Csakhogy nekem nem volt olyanom, ezért nem is tudtam engedélyezni. Most viszont eszembe ötlött, hogy jó ideje leszoktam a Driver telepítésről, mert a Win7 olyan szépen felismert mindent. VGA drivert is csak azért teszek fel külön, mert nem mindegy, melyik verzió van... Na szóval nem volt fent driver, amikor feltettem, egyből volt a felvétel fül listájában, olyanom,a mit engedélyezni kellett volna az 1. hozzászólás alapján. Engedélyeztem is és műxik!!

Erről lett volna szó...

Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest