- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
A problem hogy policyt meg szervereken állítás dolgokat csak az adminok tudnak módosítani. A rendszergazdáknak nagyon kevés joguk van. Kb annyi hogy a legalapabb felhasználói problémákat megcsinálja. Vékony klienseknél mi csak úgy csinálunk mindent hogy rájelentkezünk a szerverre és távvezérlést kérünk és úgy módosítjuk amit kértek. Csak ez az irányítás elkérés eléggé macerás.
20 embernél hogy megcsináljak egy file társítást belekerült 3 órába. mert vagy nem veszi fel a telefont vagy valaki szabin van, valaki épp ügyfelezik és nem tudja átadni a távvezérlést. Ezért kérdeztem hogy olyan rejtett távvezérlést valahogy lehet e csinálni amihez nem kell felhasználó jóváhagyása és nem is zavarja őt a munkába hogy átállítottam valamit. -
ityam
őstag
Sziasztok!
Látszólag nagyon halott a topic de hátha valaki olyan olvassa aki tud rá válaszolni.
Egy olyan kérdésem van hogy egy Windows Terminál szerver 20012-nél van e rá mód hogy egy rendszergazda egyénileg állítgasson a felhasználóknak bármit olyan módon mintha távvezérléssel átadná a user a rendszergazdának az irányítást. Sokszor fordul elő hogy valamit be kéne állítani a felhasználóknak amit meg tudna magának csinálni(joga van hozzá. pl emailekre egy aláírás szerkesztés, email szabály beállítás stb) de mégis rendszergazdának kell távvezérléssel megcsinálnia. Az a baj hogy ha sok embernél kell valamit beállítani akkor macerás mindenkit felhívni, pont olyankor amikor nincs olyan munkája, ami miatt nem tudja átadni a távvezérlést.
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy rendszergazda be tud e lépni egy felhasználói fiókkal úgy hogy a felhasználó zavarása nélkül be tudja állítani amit kell?
Jelszót le tudnám resetelni és úgy be tudok lépni de akkor meg nem tudom visszaírni neki a régi jelszavát és ha dolgozik éppen akkor nem az igazi ha én közben megváltoztatom a jelszavát.Szóval van erre valami megoldás hogy ugy tudjak bejelentkezni egy felhasználói fiókba hogy tudjak bármit állítgatni?
Csak mert szerintem legtöbb rendszergazda örülne ilyennek. aztán lehet hogy van csak én nem tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest