Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
ABIT KG7 RAID-et használok Win2k-val,
ugyan különösebb problémát nem okozott, de a 11-es megszakítás nekem is nagyon zsúfolt. Rajta van a video, a network és a hang kártya +2 usb vezérklő.
szakembertől a következő instrukciót kaptam:
az AGP slot melletti hely ugyan azt használja mint az AGP, ode nem érdemes semmit tenni. A 2-4 ig nagyjából használható, az utolsó PCI slot-ok meg eleve shared irq-t használnak.
átrendeztem egy kicsit a kártyákat, mostmár csak a Sound Blaster és a Radeon van 11-esen meg a 2 USB, de igazából csak a SB zavar.
szóval ha sok van nincs mit tenni, szerintem érdemes automatikuson hagyni.
Van a bios-ban valami olyasmi flag, hogy "reset ECSD data" vagy ACPI data? nem tom, esetleg azzal próbálkozhatsz -> enable.
nekem pl ha átpakolom a kártyákat, akkor minden alkalommal újra keresi és telepíti a device-okat. Pl nekem már a 3. hálókártyái ismeri fel :)
Ge.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest