- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Megoldva!
A probléma megoldása egyszerű volt.. Megosztom veletek. Az a lényeg, hogy minden NT-s rendszer MBR-je meghív egy általában primary masteren vagy az első vinyón pri. mastertől sec.slaveig egy boot.ini nevű állományt, amiben fel van(ak) sorolva azok az NT-s oprendszerek, amik bootolhatók..
valami ilyesmi formatumban:
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINNT=''Windows 2000 Professional - English''
Ahol ertelemszeruen ha atteszed a vinyot egy masik vezerlore, akkor nem irodik at az egesz. Ezt ugy tudtam orvosolni, hogy Windows XP CD-rol bebootoltam, majd
bootcfg /rebuild
es ez minden uj hivatkozast betett ebbe a fileba. De lehetett volna manuálisan is szerkeszteni a filet. Ennyi. -
Isten
tag
Szevasztok,
egy secondary slaveen levo HDD-n Windows 2000 volt telepitve. A vinyot atraktam a primary masterre es olyan hibauzenetet kaptam, hogy a windows nem tud bootolni es ellenorizzem a sorrendet meg ilyesmi. Na en most betettem a Win2000 CD-t es repair-eltem. Console repairt valasztottam es Fixboot es Fixmbr-eztem, azt hittem, hogy minden OK, reboot es ugyanaz. Valakinek vmi otlete ezzel kapcsolatban? Nem akarom visszaallitani az eredeti allapotot es meg csak meg sem szeretnem cserelni a jelenlegi primary slavet masterra. Segitsegeteket elore is koszonom!
Tamas
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest