-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01 #9040 üzenetére
Ezt mind tudom, de ez a probléma, ahol a kolléga is írt, több embernél előfordul egy frissítés óta. Nem csak nálam van ez sajnos. De köszi azért a válaszod.
-
ETOM
addikt
válasz
jonnyjoker01 #9040 üzenetére
Egyik frissítés óta van ez. Neten másokat is láttam panaszkodni. Szerintem simán edge bug.
-
válasz
jonnyjoker01 #8724 üzenetére
Megvan a megoldás!
Mindig az ajánlott drivert kell telepíteni, és nem az opcionálisan legfrissebbet AMD-ből, mert egyébként a Windows Update a 2 hónappal régebbit rá fogja tolni, hiába a regedit + a gpedit.msc-s tiltás.
Így viszont már csak ezt ajánlja fel, de csak kifejezett kérésre szedi le (majd ha fagy
)
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #8505 üzenetére
Én is kikapcsoltam az automatikus driver telepítést (amd vga-nál pl újabbat tesz fel, de csak a drivert, fennt hagyja a régihez tartozó vezérlőprogramot, így az nem indul el a eltérő verzió miatt), onnantól kezdve a választható frissítéseknél jelent meg. Viszont most nekem is jött egy másik verzió, amit ennek ellenére a nem választhatók közé tett. Csak a wushowhide.diagcab programmal tudtam eltüntetni, de azzal is nagyon nehezen. Kijelöltem rejtésre, de továbbra is telepíteni akarta. Többszöri újraindítás, többszöri software distribution mappa pucolása után egyszercsak eltűnt az aktív frissítések közül. Viszont az MS már ezt a tool-t is törölte az oldalairól átmenetileg [link]
Innen le lehet szedni [link] -
AXisBOLD
addikt
válasz
jonnyjoker01 #8045 üzenetére
wow! hála és köszönet.
igen nekem is win10-->11 frissítés után volt ez az eredmény, de ez most megoldotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest