- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
gekkoXT #18713 üzenetére
Nálam az volt a jele hogy ugyanazon gépen amin a win10 aktív volt fel akartam tenni a win11 et de az nem aktiválódott be csak amikor beírtam a win7 licensz kódját.
Fizikailag ugyanaz a gép, csak másik ssd-n van a 10 és a 11. Ugyanazt a w7 home licenszt használom már 11 éve, ms fiókban mégis két gépnek látszik (10 retail és 11 oem). De ez nem 'baj' nincs vele teendő, csak egy furcsaság.Egyébként a TPM-et én más okból nagyritkán kikapcsolom biosban, így nem jelentkezett a te problémád. De a két dolog közt nem biztos hogy van összefüggés.
-
King Unique
titán
válasz
gekkoXT #18706 üzenetére
Aztán pontosan milyen termékkulcs ez pl. a ShowKeyPlus ellenőrzés alapján, Windows 7/8/8.1/10/11, valamint OEM/Retail/MAK, továbbá honnan és mennyiért lett vásárolva?
Ha eredetileg Windows 7/8/8.1 termékkulcs, akkor jelentős hardvermódosítás vagy annak minősülő BIOS-frissítés után azért nem megy az újraaktiválás még meglévő digitális licencnél sem, amiről a társtopikban is volt szó az ott linkelt ezen cikkben. Ha ilyen pár ezer forintos bóvli MAK termékkulcs, amit utólag letiltottak, akkor meg azért.
Csak mert ugye normál esetben egy BIOS-frissítés után gond nélkül működnie kellene az újraaktiválásnak, mint az előző válaszban linkelt példa is világosan szemlélteti. -
Doky586
félisten
válasz
gekkoXT #18706 üzenetére
Véletlenül nem a win10 megjelenés utáni első héten frissítettél? Mert az nem rendelődött össze a kulcsal és valószínű azon aktiválásokat már nemis lehet továbbvinni. Nekem emiatt van 'kettéhasadva' a licenszem egy retailra és egy oemre, szerencsére még a w7 kulcsok lelövése előtt rájöttem erre. Ennek nincs köze a TPM-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest