- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
mefistofeles #984 üzenetére
Nem alternatíva egy külső víruskergető? Nod vagy ilyesmi?
-
pzstm
titán
válasz
Hibernalassal “vedekezek” ellene
-
Floyd80
addikt
válasz
Dettó, mindig újra kell aktiválni.
Napi egy-két kifagyás szokott lenni, mindig Edge böngészőnél döglik meg, hirtelen el kezdenek tekerni a ventik és akkor ki is fagy a rendszer.
A gépházba volt néhány probléma, pl. az energia-ellátás menüből általában kidob, ha először nyitom meg, lassú volt a témacsere.
Ha balra rakom a start menüt és van fájlkezelő ikon is akkor több ablakot nem tud mutatni egyszerre.
-
szabonagyur
félisten
válasz
mefistofeles #953 üzenetére
Win10 esetében volt, hogy az elején felrakott nekem egy olyan drivert ami után használhatatlan volt a laptop. VGA az Intel+AMD kombó ami csak a gyári kombóban ment, sima Intel+AMD oldalról leszedettel nem.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
mefistofeles #893 üzenetére
Ez nálam is így van, kicsit irritáló, de ezen kívül semmi komoly problémát nem tapasztaltam.
-
Cs1csó
titán
válasz
mefistofeles #872 üzenetére
Az egyértelmű, hogy ha hivatalosan is megjelenik akkor érdemes lesz átmenni a Windows 11-re (már csak azért is mert végre abban már nem lesz benne az Internet Explorer
) de még most szerintem korai.
Persze ha nálad (adott szoftver és hardver környezet) szépen, hiba nélkül fut akkor akár már most is. -
South Velen
addikt
válasz
mefistofeles #857 üzenetére
Én már letöröltem a gépről, ami nagy szó mert a 7-et, 8-at, 10-et is alfa verziótól kezdve használtam primary os-nek és a vistát is szerettem
De ezt többet nem akarom látni ha így marad.
Nem testreszabható tálca, ami így jelentős részt elvesz az uw monitoromból; változtathatatlanul összevont ikonok a tálcán, és borzalmas UX (amin nem lepődtem meg, hiszen a Microsoft és a UX egyre inkább külön utakon jár… de azért hogy jó pár dolog ami eddig 2 kattintásból megoldható volt, most 4-5 kattból lehet megtenni azt még felkészülten sem tudtam lenyelni).Pozitív változást, érdemi fejlesztést egyet se láttam..
Rendesen mosolyogtam, amikor végre újra felhúztam a 10-est a gépemre. Áh.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #719 üzenetére
Teljesen érthető a megütközés, amikor nem technikai hanem inkább üzleti szempontokból hozták meg a feltételeket. A barkácsolás és a hivatalos támogatás teljesen külön dolog. Nem kizárólag 5-10 éves elavult dzsunka gépekről van szó, elmúlt 2-3-4 évben vett nem olcsó gépek is elbuknak, jelen állás szerint pl. egy Surface Pro 4, a Microsoft által jelenleg is árult Surface Studio 2 sem Win11 kompatibilis hivatalosan, a processzor miatt.
Teljesen érthető miért lett téma ez, attól a cégtől akik mindig a kompatibilitást tartották egyik nagy előnyüknek: -
válasz
mefistofeles #402 üzenetére
Hát el……
remélem azért, (ahogy írták már) mundenki észben tartja, hogy még egy nem kiforrott, korai verziót telepítünk…. -
gyulank
addikt
válasz
mefistofeles #319 üzenetére
Milyen próbálkozást? Mindenki csak ezt mondta. Nem volt még második dolog amivel lehetne próbálkozni, amit valaki mondott volna. Csak ezt írja mindenki úgy, mintha ezt nem tudtam volna azóta se megcsinálni. Meg mikor nem ezt írja, akkor konkrétan azt írta, hogy leírta, csak nem tudtam azóta se megcsinálni.
-
gyulank
addikt
válasz
mefistofeles #317 üzenetére
Hányszor kellett volna meglennie? Ahányszor írja valaki? Egyszer megvolt...
-
válasz
mefistofeles #296 üzenetére
Pont ezt mondtam én is, hogy vkit keressen, mert így csak futjuk a köröket. Feleslegesen.
-
gyulank
addikt
válasz
mefistofeles #296 üzenetére
A képek nem azt mutatják, hogy mit csinálok, hanem, hogy milyen beállítási lehetőségek vannak...
-
gyulank
addikt
válasz
mefistofeles #213 üzenetére
Nem. UEFI Windowsom van, és nem kell cserélnem, mert jövőhéten jönne a frissítés... De ugyanezt a Windowst vagy újratelepíteném előtte, úgy, ahogy mondtátok, hogy kéne, Secure Boottal... vagy megpróbálnám helyreállítani a telepítővel. De ehhez be kell bootolnia a secure boottal UEFI módban, de nem teszi. Utána meg ha elindulna a Windows Secure Boottal, akkor nyugodtan jöhetne rá a W11 frissítés, mert minden úgy lenne, ahogy a leírások alapján lennie kell...
-
válasz
mefistofeles #208 üzenetére
Miért? Nem a windows 11 -ről van szó? Én végig arról beszéltem neki...
-
gyulank
addikt
válasz
mefistofeles #196 üzenetére
GPT. De a boot menüben a telepített Windows esetén nincs ilyen választás, hogy UEFI-s vagy nem. De SB-al nem indul. De írták, hogy lehet azért mert nem alapból azzal volt telepítve. De nem tudom azzal telepíteni, mert a Windows telepítő se indul UEFI-ben SB-al.
-
válasz
mefistofeles #195 üzenetére
Felejtsétek el a Rufus-t..!
-
válasz
mefistofeles #189 üzenetére
Iso filet felcsatolni és A könyvtárból B könyvtárba filet másolni még a Linux is tud. [link]
Itt a win11 iso ban még csak 4GB-nál nagyobb file sincs.. -
válasz
mefistofeles #186 üzenetére
Rufussal lehet linux disztrit is kiírni.
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #32 üzenetére
Jovo het elejet mondtak… meglatjuk mikor
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest