- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
Sziasztok. oylan kérdésem lenne, hogy jelenleg windows 10et használok, 11-et feltettem próba erejéig, majd miután kizárt a rendszerből a microsoft fiókos vacakolásommal, elfelejtettem inkább. Viszont! időközben lett egy videókártyám a gépbe, amin keresztül 460p ben használom a gépet. Próbálgattam a hdr bekapcsolását, de nem tuom hogyan lenne ideális beállítani. Ismerősöm azt tanácsolta windows 11-et tegyek fel ott elvielg már jól működik. A cél az lenne hogy tvhez hasonló hdrt érjek el,illetve az sem lenne hátrány hogya váltogatná a tvt hdr, és sima uhd színek között,iszen csak filmeknél használnám. Tehát ha automatikusan érzékelné a tartalmat átváltana mint a tv. Létezik ilyen?
kinek mi a tapasztalata akár windows 10,vagy 11 alatt? köszönöm a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kinek mi a tapasztalata akár windows 10,vagy 11 alatt? köszönöm a tanácsokat